Miksi liittyä Aktiivicolliet ry:n jäseneksi?

- luennot ja tapahtumat ovat edullisempia yhdistyksen jäsenille
jäsenistölle tarjotaan treenejä ja koulutusta eri lajien huippuosaajien ohjauksessa

-
 

internetsivujen kaikki palvelut ovat jäsenistön käytössä (mm. keskustelufoorumi, näkyvyyttä kasvattajille ja harrastajille jäsengalleriassa jne.)
 
   


Aktiivicolliet ry:n jäsenenä olet mukana tekemässä tavoitteista totta ja kehittämässä rotujemme luonneominaisuuksia parempaan suuntaan. Olet lämpimästi
tervetullut jäseneksi!


voit maksaa yhdistyksen tilille FI05 1029 3000 3492 32 (NDEAFIHH)
viitenumerolla 1122.
Vuoden 2017 maksut löydät alempaa tältä sivulta.
 

Jäseneksi:

Kopioi alla oleva lista ja lähetä se tiedoillasi täydennettynä sähköpostitse osoitteeseen sihteeri(at)aktiivicolliet.net. Saat sähköpostitse viitteellä varustetun jäsenmaksulaskun. Maksusuorituksen saavuttua yhdistyksen tilille aktivoituvat jäsenoikeutesi välittömästi, jolloin pääset mm. lisäämään tietosi jäsengalleriaan tai jäsenkasvattajalistaan sekä käyttämään keskustelufoorumin palveluja. Yhdistyksen vuosikokouskutsu ja vuosittainen jäsenmaksu lähetetään sähköpostitse. Vuosikokouskutsu julkaistaan myös yhdistyksen kotisivuilla. Tervetuloa jäseneksi!
 

Nimi:  
Sähköpostiosoite:  
Jakeluosoite:  
Postinumero:  
Postitoimipaikka:  
Puhelinnumero:  
Jäsenyys  
       [ ] Varsinainen jäsen  
       [ ] Perhejäsen; varsinaisen jäsenen nimi:  

Huom!
Teknisten ongelmien vuoksi internet-sivujen kautta lähetetyt jäsenanomukset tai tiedonannot eivät valitettavasti ole tulleet perille. Jos et ole saanut vastausta lähettämääsi lomakkeeseen tai viestiin, laitathan sähköpostia osoitteeseen sihteeri(at)aktiivicolliet.net.
Pahoittelemme tilannetta!


Vuoden 2017 jäsenmaksut

Vuosijäsen 18 euroa
Perhejäsen  5 euroa
Kannatusjäsen 50 euroa

Seuraavan vuoden jäsenmaksulaskut postitetaan nykyisille jäsenille sähköpostitse helmi-maaliskuussa.


Osoitteenmuutokset, sähköpostiosoitteen muutokset ja muut jäsenyyteesi liittyvät tiedonannot voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen sihteeri(at)aktiivicolliet.net.