Pk-leiri

Jälki- ja hakuryhmät

 

Lämpimät kiitokset kouluttajillemme sekä kaikille osallistujille mukavasta leiristä!
Tarkempaa tarinaa ilmestyy näille sivuille pian!

 

Aktiivicolliet ry järjestää pk-leirin, jossa lajeina jälki ja haku. Kouluttajina toimivat

jälkiryhmissä (2 ryhmää)

Ninni Stenhäll ja Pauli Hasu

ja hakuryhmissä (2 ryhmää)

Jossu ja Reese Nuutinen
sekä

Antti Konttinen

jotka kaikki ovat kokeneita pk-harrastajia ja monenlaisia meriittejä saavuttaneita kilpailijoita.

Ninni Stenhäll on pitkän linjan pk-harrastaja, jonka oma rotu on saksanpaimenkoira. Ninni on toiminut kouluttajana useissa tilaisuuksissa sekä leireillä ja saanut erinomaista palautetta kouluttajan taidoistaan.

Perinteisesti leirikouluttajien osalta on tullut viime hetken peruutuksia, ja näin tälläkin kertaa. Aiemmin ilmoitettu jälkikouluttaja Esa Tapio on estynyt saapumasta leirille, mutta onneksemme toiseksi jälkikouluttajaksi on lupautunut belgianpaimenkoirillaan meriittejä arvokisoissakin saavuttanut Pauli Hasu, jonka kisakoira JK3 Dubion Boom on mm. Satakunnan piirinmestari 2008. Vaimonsa Sannan kanssa Pauli kasvattaa belgejä ja schipperkeja kennelnimellä Willow Creek. Tämän kennelnimen takaa löytyy monia menestyneitä ja monipuolisia harrastuskoiria, mm. FH2 JK3 IP1 Willow Creek Doncaster sekä FIN KVA JK3 FH1 Willow Creek Cipramil sisaruksineen.

Jossu ja Reese Nuutinen, monelle jo tutut aktiiviharrastajat, ovat kilpailleet mm. pk-haussa vuodesta 1982 alkaen. Heidän ensimmäiset koiransa olivat boksereita, jotka sittemmin vaihtuivat suursnautsereihin. Jossu ja Reese koirineen ovat saavuttaneet mm. Pohjois-Hämeen piirinmestaruuden hakukokeessa. Nykyinen kisakoira on ssn HK3 BH Aika von der Massenei. Aktiivikilpailemisen lisäksi Reese toimii myös koulutusohjaajana ja pk-tuomarina.

Antti Konttista ei liiemmälti collieihmisille tarvinne esitellä; Antin aktiivinen koulutus- ja kilpailutoiminta pk-haussa koiransa clku FIN KVA HK3 BH Häntiäisen Big Boss Busterin kanssa on tuottanut kunniaa collieroduille mm. vuoden 2005 pk-SM -kisojen pronssimitalin myötä.
 

 

Leiri järjestetään

 
kesäkuun 27. - 28. päivä 2009

Hauhovin koiraurheilukeskuksessa Hauholla
os. Korventaustantie 32, 14700 Hauho
(n. 120 km Helsingistä, 60 km Tampereelta, 150 km Turusta)
Kartta
Majoitus tapahtuu 4-6 hengen huoneissa. Alueelle voi majoittua myös teltalla tai asuntovaunulla. Hintoihin sisältyvät majoitus, ruokailut (lauantai: aamiainen, lounas, päivällinen; sunnuntai: aamiainen, lounas, lähtökahvit) sekä tietysti koulutus, saunominen, illanvietot jne. Varustaudu illanviettoihin ottamalla halutessasi mukaan omat grillimakkarat sekä saunajuomat.

Mikäli saavut paikalle jo perjantai-iltana, varaa mukaan tarvitsemasi iltapala-ainekset.

Mukaan mahtuu yhteensä 29 leiriläistä, n. 15 jälkiryhmiin ja saman verran hakuryhmiin.
 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 95 €, muilta 120 €. Koirat voivat majoittua häkeissä huonetiloissa. Huomaathan, että liinavaatteet eivät sisälly majoitukseen, joten varustaudu esim. makuupussilla.

Varaa paikkasi sähköpostitse osoitteella minnamaria.saarinen(at)gmail.com viimeistään 5.6.2009. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kumpaan lajiin haluat osallistua ja mainitse mahdollisista ruoka-ainerajoitteista. Maksa varausmaksu 25 € heti saatuasi vahvistusviestin leiripaikasta. Loppuosa osallistumismaksusta maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 10.6.2009 mennessä. Käytäthän molemmissa maksuissa viitenumeroa 1054.
 
Ilmoittautumiset ovat sitovia, ja peruutustapauksissa osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta (koiran tai ohjaajan sairastuminen) vastaan.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliselle ja hauskalle leirille! Täällä sinulla on mahdollisuus saada "kädestä pitäen" -opastusta maastotreeneihin ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti, leiripaikat täyttyvät nopeasti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>