Treeniviikonloppu

Jälki, haku, esineruutu, tottis...

 
 

Kaipaako koirasi intensiivitreenausta, ennestään tuntemattomia maalimiehiä, vieraan tekemiä jälkiä, uusia treenimaastoja?

Tule mukaan Aktiivicolliet ry:n järjestämään treeniviikonloppuun, jossa voit hyödyntää kaiken yllämainitun! Aktiiviset treenipäivät ennen syyskesän kisakautta ovat varmasti hyödyllisiä.

Leirillä ei ole varsinaisia kouluttajia, vaan osallistujista muodostetaan sopivat treeniryhmät, jotka voivat suunnitella omat laji- ja treenipainotuksensa osallistujien toiveiden mukaan. Käytettävissä ovat maastot niin haun, jäljen kuin esineruudunkin treenaamiseen sekä tietenkin tottiskenttä (nurmikenttä) esteineen.


Treeniviikonloppu järjestetään

heinäkuun 17. - 19. päivä 2009
 

Rottishovin koulutus- ja majoitustiloissa Tammelassa
os. Pääjärventie, 12950 SOKALA
(n. 100 km Helsingistä, 95 km Tampereelta, 115 km Turusta)
Kartta

 


 
Kuva: Jussi Kauppinen / kennel Allegory
 

Majoitus tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Alueelle voi majoittua myös teltalla tai asuntovaunulla. Hintoihin sisältyvät majoitus ja treenaaminen, saunominen, illanvietot jne. Ruokailusta vastaa kukin osallistuja itse, joten ota omat eväät mukaan! Keittiön varustukseen kuuluvat mm. jääkaappi/kylmiö, mikroaaltouuni sekä ruoanvalmistus- ja ateriointiastiat. Varustaudu myös illanviettoihin ottamalla halutessasi mukaan omat grillimakkarat sekä saunajuomat.

 

Mukaan mahtuu yhteensä 18 osallistujaa. Koirat voivat majoittua huonetiloissa häkeissä tai vapaina asiasta erikseen sovittaessa kämppiksen kanssa. Huomaathan, että liinavaatteet eivät sisälly majoitukseen, joten varustaudu esim. makuupussilla.


Osallistumismaksu on 25 €. Varaa paikkasi sähköpostitse osoitteella paula.nupponen(at)aktiivicolliet.net viimeistään 12.7.2009. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koirasi harrastuskokemuksesta ja -tasosta ja mainitse, onko lajisi jälki vai haku. Maksa osallistumismaksu heti saatuasi vahvistusviestin leiripaikasta. Käytäthän maksussa viitenumeroa 1070.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliselle ja hauskalle "omatoimileirille"! Kun varaat koko viikonlopun treenaamiselle, tulee todellakin treenattua (ja vielä hyvässä seurassa :-) !). Ilmoittaudu heti, leiripaikat täyttyvät nopeasti!
 

Seuraavat tapahtumat >>