Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 

Aktiivicolliet ry järjestää kaikenikäisille ja -tasoisille collieille suunnatun tottelevaisuuskoulutuspäivän, jossa kouluttajina toimivat

     

 

Riitta Jantunen-Korri
(pennut/aloittelevat)

ja

Pekka Korri

(edistyneemmät/kilpailevat)

 

 

Pekka Korri ja Pohj TVA DK & S & FIN TVA Brains Hyasinth (kuva: kennel Tending)   Riitta Jantunen-Korri ja FIN & DK TVA HK1 Tending Too Much Magic (kuva: kennel Tending)
 
   
Riitta ja Pekka kasvattavat työlinjaisia bordercollieita kennelnimellä Tending. Molemmilla on erittäin laaja kokemus niin pk-lajeista kuin tokostakin, ja molemmat ovat kouluttaneet lukuisan määrän käyttö- ja tottelevaisuusvalioita. Riitalla on aikanaan ollut myös pitkäkarvainen collie. Kennel Tendingin kasvatit ovat niittäneet runsaasti mainetta niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Kennel Tendingin internetsivuilta löytyy kattava tietopaketti koulutuksesta kiinnostuneille.
 
Koulutukseen mahtuu 12 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita. Koulutuksessa voidaan tarvittaessa keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. viettikestävyys kisasuorituksessa jne.)
 

Tilaisuus järjestetään

 
sunnuntaina, toukokuun 17. päivä 2009 klo 10 - 13:30

Keski-Uudenmaan alueella (Tuusula, Kerava, Nurmijärvi)
Tarkka paikka ilmoitetaan heti kenttävarauksen varmistuttua!


 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 25 €, muilta 35 €, kuunteluoppilailta 2 € (jäsenet), 5 € (muut).  Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 7.5.2009 sähköpostitse osoitteella riitta.lindstrom(at)aktiivicolliet.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 12.5.2009 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1041.
 
Tervetuloa mukaan taatusti hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada "kädestä pitäen" -ohjausta akuutteihin ongelmiin ja päteviä ohjeita tavoitteelliseen kouluttamiseen. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>