Maalimieheksi hakukokeeseen?

 

Collieiden pk-mestaruuskoe Raumalla 11.9.2010

 

 
Aktiivicolliet ry osallistuu osaltaan vuoden 2010 collieiden pk-mestaruuskokeiden järjestämiseen. Aktiivicolliet ry:n tehtävänä on hankkia maalimiehet hakukokeeseen ja etsintäkokeen hakuosioon.

Maalimiehiä tulisi olla vähintään 6 (mieluusti enemmänkin, sillä kokeeseen on ilmoittautunut runsaslukuinen määrä kilpailijoita), joista 3 (etsintäkokeessa 2) on yhtaikaa hakualueella. Maalimiehenä voi toimia kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt mies tai nainen; minkäänlaisia erityistaitoja tai aiempaa kokemusta tehtävään ei edellytetä. Tarvittava opastus annetaan koepaikalla.

 
 
Kuva: Ninni Koso

Maalimiehen tehtävänä on olla hiljaa paikallaan metsässä ennalta osoitetussa paikassa, joka voi myös olla umpinainen piilo. Enimmillään tämä paikoillaan olo kestää yhtäjaksoisesti 20 min, jonka jälkeen on tauko ennen seuraavan koiran suoritusta.

Aikaa tapahtumaan on syytä varata koko päivä, sillä eri lajien ja luokkien suoritusjärjestys on tiedossa vasta koepäivänä. Toki osallistua voi vain joko aamu- tai iltapäiväksi. Maalimiesten vaatetuksen tulee olla sään mukainen sekä mahdollisimman mukava.

Maalimiehenä toimiminen on antoisaa ja hauskaa! Maalimiehet voivat suorastaan aitiopaikalta seurata hakukoirien työskentelyä.

Collieiden pk-mestaruuskoe järjestetään

lauantaina 11.9.2010  Raumalla
 

Mikäli olet kiinnostunut avustamaan onnistuneen kokeen järjestämisessä ja seuraamaan hakukoirien työskentelyä "läheltä", otathan PIKAISESTI yhteyttä Riitta Lindströmiin sähköpostitse:

riitta.lindstrom(at)aktiivicolliet.net

Tarvittaessa pyrimme myös avustamaan esim. kyydin järjestämisessä.

Tervetuloa aistimaan kutkuttavaa kisatunnelmaa!

Seuraavat tapahtumat >>