Harjoitustottelevaisuuskoe

Pk-tottis / BH-koe

 
Onko kisakoirasi oivaltanut ohjaajan toimintaa koetilanteessa rajoittavat säännöt? Suorittaako se tottisliikkeet kokeessa parhaaksi katsomallaan tavalla? Tuntuuko tottisosuuden jälkeen lause "Kyllä se kotona osaa..." tutulta? Tai oletko suuntaamassa BH-kokeeseen, mutta et ole varma, kuinka koira toimii todellisessa koetilanteessa? Apu voisi löytyä harjoittelutottiskokeesta, jonka tarkoitus on siis olla pahimmanlaatuinen koiranharhautustilaisuus :-). Harjoituskokeessa kaikki ympäristötekijät ovat kokeenomaiset, ja tottelevaisuussuoritus viedään mahdollisimman pitkälle kokeenomaisella tavalla. Harjoituskokeessa ohjaaja voi kuitenkin tarvittaessa oikaista koiran tekemiä virheitä tai vaikkapa palkata koiraa kesken suorituksen.

Aktiivicolliet ry järjestää harjoitustottiskokeen, jonka tarkoituksena on harjoitella kokeenomaista pk- tai BH-tottelevaisuussuoritusta täysin "aidon" tuntuisessa tilanteessa.

 

 
Marja Hurme jäljellä mudinsa FI MVA Takkutukan Superhessun kanssa (kuva: Sanna Laine-Evans, Suomen Mudiyhdistys ry, www.mudiyhdistys.info)


Harjoituskokeen tuomarina toimii


Marja Hurme


joka on kokenut pk-tuomari ja harrastaa tietysti pk-lajeja ja myös tokoa, nykyisen kisakaverinsa mudi FI MVA Takkutukan Superhessun kanssa. Marja toimii myös Hyvinkään Käyttökoirat ry:n puheenjohtajana.

 

Harjoituskoe järjestetään

 
keskiviikkona 14.7.2010 klo 18

Hyvinkäällä
, Hyvinkään Käyttökoirat ry:n koulutuskentällä ("pikkukenttä")
(n. 55 km Helsingistä, 125 km Tampereelta, 78 km Lahdesta)
Kartta 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 10 € (toinen tai useampi koira 8 €), muilta 15 €.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteella paula.nupponen(at)aktiivicolliet.net viimeistään 9.7.2010. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko osallistua BH-kokeeseen vai pk-tottikseen. Mainitse myös luokka, jossa haluat kokeen suorittaa. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koepaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 12.7.2010 mennessä. Käytäthän  maksussa viitenumeroa 1203.
 
Tervetuloa hankkimaan kisakokemusta niin ohjaajalle kuin koirallekin! Harjoituskoe tarjoaa oivallisen tilaisuuden "höynäyttää" koiraa hyödyllisellä tavalla. Varaa paikkasi nopeasti, kokeeseen mahtuu max. 8 osallistujaa!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>