Harjoitustottelevaisuuskoe

Pk-tottis / BH-koe

 
Tarvitsetko koirasi kanssa harjoitusta kokeenomaisessa tilanteessa toimimisessa, vaikkapa syksyn colliemestiksiä ajatellen? Sujuuko kaikki treenatessa toivotulla tavalla, mutta ohjaajan koejännitys saa koirankin epävarmaksi? Oletko suuntaamassa BH-kokeeseen, mutta et ole varma, kuinka koira toimii todellisessa koetilanteessa?

Apu näihin tilanteisiin voisi löytyä harjoittelutottiskokeesta, jossa kaikki ympäristötekijät ovat kokeenomaiset, ja tottelevaisuussuoritus viedään mahdollisimman pitkälle kokeenomaisella tavalla. Harjoituskokeessa ohjaaja voi kuitenkin tarvittaessa oikaista koiran tekemiä virheitä tai vaikkapa palkata koiraa kesken suorituksen.

Aktiivicolliet ry järjestää harjoitustottiskokeen, jonka tarkoituksena on harjoitella kokeenomaista pk- tai BH-tottelevaisuussuoritusta täysin "aidon" tuntuisessa tilanteessa.

Mia Sandelin ja Moira-"lainakoira"  (kuvat: Katri Leikola)


Harjoituskokeen tuomarina toimii


Mia Sandelin


joka on pk-tuomari (jälki, haku) ja on harrastanut jälkeä, hakua, pelastuskoiratoimintaa ja tokoa mm. saksanpaimenkoiriensa JK3 HK1 EK1 BH Hunttu Hännän Karkki, JK3 HK3 EK2 RH-FLA PEHA & PERA-B Black Chance Highlightin sekä tulevan kisakaverinsa Black Chance Lotan kanssa. Mia toimii aktiivisesti myös sekä Pirkanmaan Pelastuskoirat ry:n että Ylöjärven Koirakerho ry:n tehtävissä.

 

Harjoituskoe järjestetään

 
lauantaina 28.8.2010 klo 10

Toijalassa
, Toijalan Seudun Koirakerho ry:n koulutuskentällä, os. Mustanhevosentie 3.
(n. 140 km Helsingistä, 40 km Tampereelta, 130 km Turusta)
Ajo-ohje 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 8 € (toinen tai useampi koira 6 €), muilta 12 € (toinen tai useampi koira 10 €).

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteella katri(at)yrtikan.net viimeistään 20.8.2010. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko osallistua BH-kokeeseen vai pk-tottikseen. Mainitse myös luokka, jossa haluat kokeen suorittaa. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koepaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 23.8.2010 mennessä. Käytäthän  maksussa viitenumeroa 1245.
 
Tervetuloa hankkimaan kisakokemusta niin ohjaajalle kuin koirallekin! Harjoituskoe tarjoaa oivallisen tilaisuuden "höynäyttää" koiraa hyödyllisellä tavalla. Varaa paikkasi nopeasti, kokeeseen mahtuu max. 12 osallistujaa!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>