Luentotilaisuus

sekä

Aktiivicolliet ry:n pikkujoulu

 
 

Aika rientää, ja Aktiivicolliet ry:n toinen toimintavuosi alkaa lähestyä loppuaan! Lopuillaan on myös vuoden 2010 treeni- ja kisakausi (vaikkakin Aktiivicolliet ry järjestää joulukuussa vielä yhden tottiskoulutuspäivän), ja perinteeksi vähitellen muodostuva Aktiivicolliet ry:n luento- ja pikkujoulutapahtuma alkaa lähestyä nopeammin kuin aavistammekaan!

Toivotamme kaikki Aktiivicolliet ry:n jäsenet tervetulleiksi kuuntelemaan luentoa aiheesta

"Matkalla entistä paremmaksi collien ohjaajaksi"

Luennoitsijaksi on lupautunut kaikille collieihmisille tuttu

Antti Konttinen

joka on kokenut pk-lajien harrastaja. Antti on hienolla tavalla pitänyt yllä collien mainetta vakavasti otettavana palveluskoirarotuna saavuttamalla Patu-nahkansa (FIN KVA HK3 BH FI MVA Häntiäisen Big Boss Buster) kanssa mm. SM-pronssia hakukokeessa vuonna 2005. Antin nykyinen harrastuskaveri on belgianpaimenkoira malinois Eppu (HK3 BH Mecberger Elmeri), jolla niin ikään on käyttövalion arvoon oikeuttavat koetulokset ja myös hopeamitali vuoden 2010 SM-hakukokeesta. Toki me collieihmiset toivomme vielä jonakin päivänä näkevämme Antilla colliepennun hihnan päässä... Antti toimii aktiivisesti myös pk-koetuomarina, luennoitsijana ja kouluttajana.

Tervetuloa kuuntelemaan, miten koiran ohjaaja voi kehittää itseään entistä taitavammaksi ja olla mahdollisimman hyvänä tukena koiralleen kisatilanteessa.


 

 


Antti ja HK3 BH Mecberger Elmeri hakutreeneissä kesällä 2009 (kuva: Teija Lehtoranta)
 

Tilaisuus järjestetään

 
lauantaina, marraskuun 20. päivä 2010 klo 12

Klaukkalassa, Café Hugon tiloissa, os. Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala
Kartta
 
Luennon jälkeen vietämme vapaamuotoista pikkujoulua ajatustenvaihdon, pienen purtavan, lyhyiden ohjelmanumeroiden ja iloisen mielen merkeissä. Toivomme, että kukin osallistuja tuo tullessaan pienen, max. 5 euron hintaisen koiralle sopivan joululahjan yhteiseen pukinkonttiin.

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu Aktiivicolliet ry:n jäsenille. Tarjoilun järjestämiseksi toivomme Sinun ilmoittavan osallistumisestasi viimeistään 17.11.2010 sähköpostitse osoitteella paula.nupponen(at)aktiivicolliet.net.

 
Tule mukaan kuuntelemaan hyödyllistä luentoa ja osallistumaan iloisiin pikkujoulujuhliin! Pikkujoulujen yhteydessä on myös myynnissä Aktiivicolliet ry:n tuotteita (fleecet, t-paidat), vaikkapa joululahjoiksi...*vink*
 

Tervetuloa!

Mikäli et vielä ole Aktiivicolliet ry:n jäsen, voit liittyä Jäseneksi -sivun kautta.

Vuoden 2010 tapahtumia >>