Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 
Valitettavasti tottispäivä 3.4. on jouduttu viime tingassa perumaan Markuksen koiran sairastuttua. Ilmoittautuneilla on kuitenkin halutessaan mahdollisuus treenata meille varatussa hallissa. Lisätietoja Katrilta, puh. 040 715 6827. Pahoittelemme peruutusta ja toivotamme Markuksen koiralle pikaista paranemista!
  

 

 

 

 

 

 

 


Markus Kuusela tarkkaavaisena helmikuun tottispäivässä (kuva: Minna Saarinen)

Iloksemme voimme tarjota vielä kerran lumisen kevään aikana tottiskoulutuspäivän, joka on suunnattu kaikenikäisille ja -tasoisille koirille. Kouluttajana toimii

Markus Kuusela

jonka saimme yleisön pyynnöstä "varattua" päiväämme vetämään. Markus on jo tottunut aktiivicollieiden treenien vetämiseen, ja positiivisella asenteellaan sekä taitavalla ohjaamisellaan hän on saavuttanut suuren suosion collieihmisten parissa ja kerännyt paljon kiitosta. Markus kasvattaa belgianpaimenkoira malinoiseja ja on kilpaillut menestyksellisesti useissa pk-lajeissa (haku, jälki, peltojälki, suojelu, peko, mondioring [lue lisää mondioringista: Palveluskoirat -lehti, nro 6/2008]). Lisätietoja Markuksen harrastustoiminnasta löytyy kennel Harmaaketun internetsivuilta.

Koulutukseen mahtuu tälläkin kertaa 8 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrälle ei ole rajoitusta. Koulutuksessa voidaan tarvittaessa keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. viettikestävyys kisasuorituksessa, tiettyjen liikkeiden tekninen hiominen jne.).

Kutakin koirakkoa kohti on käytettävissä suhteellisen runsaasti aikaa, joten koulutuksessa voidaan tehokkaasti huomioida ohjaajien erityistoivomuksia. Kolmen aiemman koulutustilaisuuden (vuoden 2009 koulutuksesta voit lukea lisää täältä ja vuoden 2010 ensimmäisestä tilaisuudesta täältä) anti on ollut erittäin runsas, ja tilaisuudet ovat olleet erittäin mukavia ja hyödyllisiä.

 

Tilaisuus järjestetään

 
lauantaina, huhtikuun 3. päivä 2010,  klo 10 - n. 17

Längelmäellä (n. 65 km Tampereelta, n. 80 km Jyväskylästä, n. 210 km Helsingistä),
os. Länkipohjantie 8, 35400 Längelmäki
Kartta

Koulutus tapahtuu lämpimässä sisähallissa, jossa on pitävä kumimattopohja.
Hintaan sisältyy kahvitarjoilu, mutta koska päivälle kertyy pituutta,
varustaudu ottamalla mukaan omat eväät.
Mukaan voi olla hyvä ottaa myös esim. reppujakkara tai retkituoli.

 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 35 €, muilta 40 €, kuunteluoppilailta 5 €. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 28.3.2010 sähköpostitse osoitteella katri(at)yrtikan.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 31.3.2010 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1177.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada "kädestä pitäen" -ohjausta akuutteihin ongelmiin ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>