Omatoimileiri / treeniviikonloppu

Jälki, haku, esineruutu, tottis...

 
Tule kanssamme treenaamaan tai tutustumaan pk-lajeihin! Aloittelija pääsee treeniviikonlopun aikana näkemään useita pk-harrastuksen osa-alueita käytännössä ja tietenkin treenaamaan omaa koiraansa, kokeneempi harrastaja voi tarjota koiralleen intensiivitreenausta, ennestään tuntemattomia maalimiehiä, vieraan tekemiä jälkiä, uusia treenimaastoja... Ja kaikille hyvää seuraa! :-)

Tule mukaan Aktiivicolliet ry:n järjestämään treeniviikonloppuun, jossa tahti on kiivas, mutta tunnelma leppoisa!
 


Pia ja JK1 BH AD Lumipilven Nippa Nappa "Martti"


 
Varsinaisia kouluttajia leirillä ei ole, mutta jälkiporukan "vastuuhenkilöksi" toivomme saavamme Pia Veikkolaisen, joka on harrastanut ja kisannut pk-jälkeä collieidensa FIN TVA HK3 JK2 Candymoon Eight Wonderin ja FIN TVA JK2 BH AD Lawless The Masters Touchin kanssa. Pian nykyinen kisakaveri on JK1 BH AD Lumipilven Nippa Nappa "Martti", joka kilpailee tokon erikoisvoittajaluokassa sekä pk-jäljellä kakkosluokassa.

Hakuporukan luotsaajaksi on puolestaan lupautunut Anu eli Aila-Maija Kunnari, jonka hakuharrastus on alkanut jo 1980-luvun lopulla collieiden HK3 YK2 JK1 Southwood's Angelan ja FIN KVA HK3 Ruffenuff Hokey Pokeyn kanssa. Anun nykyiset kisakaverit ovat nuoret koirat BH Ruffenuff Much Too Much "Femma" ja Ruffenuff Big Boeing "Mingo", joiden lajina on haku, kuinkas muutenkaan.

Osallistujien toiveiden mukaan muodostetaan sopivat treeniryhmät, jotka voivat suunnitella omat laji- ja treenipainotuksensa. Ryhmää voi halutessaan vaihtaa lajista toiseen viikonlopun aikana, jolloin on mahdollista tutustua sekä jälkeen että hakuun. Myös etsintäkokeen osa-alueita voidaan treenata.

Aktiiviset treenipäivät ennen syyskesän kisakautta ovat varmasti hyödyllisiä.

 
Anu ja Ruffenuff Much Too Much "Femma"


Käytettävissä ovat maastot niin haun, jäljen kuin esineruudunkin treenaamiseen sekä tietenkin tottiskenttä esteineen.

   

Treeniviikonloppu järjestetään

heinäkuun 23. - 25. päivä 2010

Rottishovin koulutus- ja majoitustiloissa Tammelassa
os. Pääjärventie, 12950 SOKALA
(n. 100 km Helsingistä, 95 km Tampereelta, 115 km Turusta)
Kartta

   


 

Majoitus tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Alueelle voi majoittua myös teltalla tai asuntovaunulla. Hintoihin sisältyvät majoitus ja treenaaminen, saunominen, illanvietot jne. Ruokailusta vastaa kukin osallistuja itse, joten ota omat eväät mukaan. Keittiön varustukseen kuuluvat mm. jääkaappi/kylmiö, mikroaaltouuni sekä ruoanvalmistus- ja ateriointiastiat. Varustaudu myös illanviettoihin ottamalla halutessasi mukaan omat grillimakkarat sekä saunajuomat.

 

Mukaan mahtuu yhteensä 16 osallistujaa. Koirat voivat majoittua huonetiloissa häkeissä tai vapaina asiasta erikseen sovittaessa kämppiksen kanssa. Huomaathan, että liinavaatteet eivät sisälly majoitukseen, joten ota mukaan esim. makuupussi.


Osallistumismaksut:
  Aktiivicolliet ry:n jäsen Ei-jäsen
Viikonloppu (pe-ilta - su) 20 € 25 €
Yksi päivä (la tai su) 10 € 15 €
     

Varaa paikkasi sähköpostitse osoitteella riitta.lindstrom(at)aktiivicolliet.net viimeistään 17.7.2010. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koirasi harrastuskokemuksesta ja -tasosta ja mainitse, onko lajisi jälki vai haku. Maksathan osallistumismaksun Aktiivicolliet ry:n tilille Nordea 102930-349232 heti saatuasi vahvistusviestin leiripaikasta. Ole hyvä ja käytä maksussa viitenumeroa 1216.

 
Tervetuloa mukaan hyödylliselle ja hauskalle "omatoimileirille"! Kun varaat koko viikonlopun treenaamiselle, tulee todellakin treenattua (ja vielä hyvässä seurassa :-) !). Ilmoittaudu pian, leiripaikat täyttyvät nopeasti!
 

Seuraavat tapahtumat >>