Pk-lajien tutustumispäivä

 

Haku

 
 
 

Aktiivicolliet ry järjestää jälleen palveluskoiralajien tutustumispäiviä, joiden sarjan kuluvana vuonna aloittaa haku. Hakukokeessa koira etsii, löytää ja ilmaisee merkitylle alueelle piiloutuneet kolme maalimiestä. Tutustumispäivä on tarkoitettu pk-harrastuksesta kiinnostuneille koirakoille, aiempaa kokemusta lajista ei siis tarvitse olla.


Päivän vetäjänä toimii

Aila-Maija Kunnari

joka on kilpaillut hakukokeessa vuodesta 1990 alkaen mm. collieidensa HK3 YK2 JK1 Southwood's Angelan ja FIN KVA HK3 Ruffenuff Hokey Pokeyn kanssa.
 

 

 

Tutustumispäivä järjestetään

 
tiistaina 15.6.2010  klo 18

Nurmijärven alueella
Tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille.

Lisätietoja/ajo-ohjeita voit tarvittaessa kysyä myös puhelimitse:
Anu, p. 044 59 59 384
Maarit, p. 0400 305 800


Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteella aila-maija.kunnari(at)aktiivicolliet.net viimeistään 10.6.2010. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koirastasi (nimi, rotu, ikä, harrastuskokemus hausta tai muista pk-lajeista) ja mahdollisesta aiemmasta harrastustaustastasi.
Tilaisuus on maksuton
, ja se on ensisijaisesti tarkoitettu Aktiivicolliet ry:n jäsenille. Mikäli tilaa riittää, ovat tervetulleita muutkin collierotuiset koirat omistajineen. Kuunteluoppilaiden osalta ei ole rajoituksia.

 Varustaudu säänmukaisella vaatetuksella ja metsässä liikkumiseen soveltuvilla jalkineilla. Ota mukaan reppujakkara tai retkituoli, koiralle vettä ja vesikuppi, makkaraa tai muuta herkkua sekä mieluisa lelu. Varaudu siihen, että tilaisuus saattaa kestää joitakin tunteja. Pakkaa siis halutessasi kassiin juomaa myös itsellesi.

Treenitilaisuudessa (ja tutustumistapahtuman aikana) kukin koira on radalla vuorollaan muiden koirien odottaessa autoissa. Mikäli koirasi ei jostain syystä voi odottaa vuoroaan autossa, ota mukaan häkki koiran oleskelua ja odottelua varten.

Aloittaessasi pk-harrastuksen huolehdi siitä, että koirasi on tottunut viettämään autossa suhteellisen pitkiäkin aikoja. Ihannetilanteessa koira rentoutuu ja nukkuu autossa vuoroaan odotellessaan. Tätä on syytä tarvittaessa harjoitella etukäteen ja luoda autosta koiralle mieluinen rentoutumispaikka.

 
 
 
Tervetuloa mukaan tutustumaan mukaansatempaavaan lajiin! Täällä kuulet hakuharrastuksen perusteista, harjoittelusta ja kilpailemisesta, saat opastusta maalimiehenä toimimiseen ja hakuharrastuksen aloittamiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset koirakot.
 
 

Seuraavat tapahtumat >>