Videointitilaisuus

Pk-tottis / BH-koe / toko

Useissa yhteyksissä on todettu, että katsomalla omaa tottissuoritustaan videolta toteaa helpoimmin kaikki omat virheensä samoin kuin ne hienosti sujuneet osatkin suorituksesta. Melko harvoin tulee kuitenkin suoritustaan videoitua, ja niinpä samat totutut vartalo-ohjaukset ja yksilölliset maneerit tulee toistettua kerta toisensa jälkeen aivan huomaamatta. Koira tietysti tottuu niihin, ja jos niitä ei koesuorituksen aikana tapahdukaan, on koiralla helposti sormi suussa. Oman suorituksen videointia katsellessa on helpompi pyrkiä eroon näistä ei-toivotuista toiminnoista. Toisaalta omaa suoritusta on myös mukava sekä katsella että näyttää videolta kavereille :-)

Aktiivicolliet ry järjestää tottissuoritusten videointitilaisuuden, jossa koirakon suoritus videoidaan mini-DVD -levylle. Levyn saa mukaansa heti videoinnin jälkeen, ja sitä voi katsella tavallisessa DVD-soittimessa tai tietokoneella.

Tilaisuudessa ohjaaja voi suorittaa haluamansa pituisen ja sisältöisen kokonaisuuden. Tule mukaan hyödylliseen harjoittelu- ja kuvaustilaisuuteen ennen varsinaisen kisakauden alkua!

 
Kuva: Nina Koso

Videointitilaisuus järjestetään

 
helatorstaina 13.5.2010 alkaen klo 11

Toijalassa
, Toijalan Seudun Koirakerho ry:n koulutuskentällä, os. Mustanhevosentie 3.
(n. 140 km Helsingistä, 40 km Tampereelta, 130 km Turusta)
Ajo-ohje
 
Osallistumismaksu 5 € (toinen tai useampi koira 2 €). Hinta sisältää tallennusmedian.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteella johanna.ruottinen(at)aktiivicolliet.net viimeistään 8.5.2010. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 10.5.2010 mennessä. Käytäthän  maksussa viitenumeroa 1180.
 
Tervetuloa hankkimaan hyödyllistä "esiintymiskokemusta" niin ohjaajalle kuin koirallekin!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>