Viettiseminaari

 
 


Juha Korri ja IP3 FH1 BH Pois Kottoo Karma
(kuva:  Tämä On Valmennus -kotisivut)

 

Miten koiran viettejä voi parhaiten hyödyntää koulutuksessa? Miten koira saadaan toimimaan sopivan korkeassa vireessä? Miten viettejä hallitaan? Mikä on omalle koiralleni paras mahdollinen palkka?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on luvassa vastauksia ja käytännön esimerkkejä Aktiivicolliet ry:n järjestämässä viettiseminaarissa. Seminaarin vetäjänä toimii

Juha Korri

joka on 25 vuoden ajan harrastanut belgianpaimenkoiriensa kanssa useimpia pk-lajeja (suojelu, jälki, haku, viesti, erikoisjälki, valjakkohiihto) saavuttaen harrastuksessaan lähes kaiken saavutettavissa olevan, mm. useita ykköstuloksia kaikkien lajien kolmosluokissa, useita SM-mitaleja ja arvokilpailupalkintoja niin Suomessa kuin ulkomailla. Juha on suorittanut SPL:n maalimieskortin vuonna 1988 ja toiminut lukuisia kertoja kilpailumaalimiehenä myös arvokilpailuissa. Tarkempia tietoja Juhasta ja hänen harrastustaustastaan löytyy Tämä On -kennelin sivuilta.

 

 
Viettiseminaari aloitetaan 2-3 tunnin pituisella teorialuennolla, jossa käsitellään viettejä ja niiden hyödyntämistä koulutettaessa koiraa pk-kokeisiin. Lounastauon jälkeen seuraa käytännön osuus, jonka aikana Juha tutustuu esimerkkikoiriin ja kertoo näkemyksensä siitä, mitä viettejä koulutuksessa kannattaa kunkin koiran kohdalla hyödyntää ja miten ohjaaja voi viedä koiraa eteenpäin pk-harrastuksessa. Seminaarissa ohjaajaa opastetaan "kädestä pitäen" harjoittamaan koiraa ja hyödyntämään sen viettikäyttäytymistä.

Viettiseminaariin mahtuu 10 esimerkkikoirakkoa, jotka voivat olla aloittelijoita tai jo pitkäänkin harrastaneita. Kuunteluoppilaiden määrälle ei ole rajoitusta.
 

Seminaari järjestetään

 
lauantaina, huhtikuun 10. päivä 2010  klo 10 - n. 17

Tuusulassa, T:mi Ninni Stenhällin (koiraurheilu.fi) tiloissa
 os. Kratinkalliontie 61, 04360 Tuusula
(n. 165 km Tampereelta, n. 24 km Helsingistä),
Kartta

 
Hintaan sisältyy kahvitarjoilu, mutta koska päivälle kertyy pituutta,
pidämme lounastauon teoriaosuuden jälkeen. Lähistöltä löytyy useita ruokapaikkoja.
 
Osallistumismaksut:
esimerkkikoirakot 32 € (Aktiivicolliet ry:n jäsen) / 42 € (muut)
kuunteluoppilaat 15 € (Aktiivicolliet ry:n jäsen) / 20 € (muut).

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 1.4.2010 sähköpostitse osoitteella riitta.lindstrom(at)aktiivicolliet.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse mahdollisista ongelma-alueista, joita toivoisit käsiteltävän seminaarin käytännön osuudessa. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin paikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 5.4.2010 mennessä.
Käytäthän maksussa viitettä 1164.
 
Harrastatpa koirasi kanssa pk-lajeja, tokoa, agilitya tai vain arkitottelevaisuutta, seminaari tarjoaa uusia ajatuksia ja ideoita koiran koulutukseen. Tervetuloa!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>