Pk-leiri

Jälki- ja hakuryhmät

 
 

Aktiivicolliet ry järjestää pk-leirin, jossa lajeina jälki ja haku. Kouluttajina toimivat

jälkiryhmissä (2 ryhmää)

Hanna Helminen ja Pauli Hasu

ja hakuryhmissä (2 ryhmää)

Olga Heino ja Niina Koivula
 

jotka kaikki ovat kokeneita pk-harrastajia ja monenlaisia meriittejä saavuttaneita kilpailijoita.

Hanna Helminen on bordercollieharrastaja, joka on saavuttanut merkittäviä tuloksia niin pk-lajeissa kuin tokossakin bordercollieillaan FI TVA BH Florinan Elwiira,
FI TVA BH JK1 FH2 CIB CIE Fin & Ltu & Dk Mva V-04 V-06 BaltV-99 Maccabee Billberry Cream ja nykyisellä kisakoirallaan Pohj TVA Fin & Dk & S TVA BH JK3 Tending Dayfly'lla. "Kit" 'n lajeina ovat jäljen lisäksi myös haku ja etsintäkoe. Kit'n seuraava koitos on MM-tokokoe heinäkuussa Suomen maajoukkueen jäsenenä Pariisissa. Lisätietoja Hannasta ja hänen saavutuksistaan löytyy mm. Training Tracks -sivustolta.

Toiseksi jälkikouluttajaksi on lupautunut belgianpaimenkoirillaan meriittejä arvokisoissakin saavuttanut Pauli Hasu, jonka kisakoira JK3 FH1 BH Dubion Boom on mm. Satakunnan piirinmestari 2008. Vaimonsa Sannan kanssa Pauli kasvattaa belgejä ja schipperkeja kennelnimellä Willow Creek. Tämän kennelnimen takaa löytyy monia menestyneitä ja monipuolisia harrastuskoiria, mm. FH2 JK3 IP1 Willow Creek Doncaster sekä FIN KVA JK3 FH1 Willow Creek Cipramil sisaruksineen. Pauli on aiemminkin kouluttanut collieohjaajia mm. Aktiivicolliet ry:n leirillä v. 2009, jolloin hän keräsi paljon kiitosta kouluttajan taidoistaan.

Olga Heino on harrastanut useita pk-lajeja, päälajinaan haku, rottweilereillaan FI KVA HK3 JK1 TK2 BH Musanterin Flora ja FI KVA HK3 BH Musanterin Jopo, joista edellinen on saavuttanut mm. pk-SM -sijoituksia vuosina 2008 (sij. 4.) ja 2009 (sij. 6.) ja jälkimmäinen vastaavasti 2010 (sij. 8.). Olga on pidetty kouluttaja, jolla on varmasti paljon annettavaa hakuharrastajille.

Niina Koivulan pk-harrastus on alkanut vuonna 1997, jolloin hänen harrastuskaverinaan oli rottweiler FI KVA HK3 EK1 Rottrebel's Little Giant "Leksa". Nykyiset kisakoirat ovat labradorinnoutaja
FI KVA HK3 BH Nuuskunenän Kelsey Grammer "Onni", jonka lajina haun lisäksi on etsintäkoe, sekä rottweiler JK3 BH TK2 Maahismetsän Balladi Åådille "Näpsä", jonka saavutuksina mm. Keski-Suomen piirinmestaruus 2 ja joka myös tokoilee VOI-luokassa. Niina toimii mm. Suomen Rottweileryhdistyksen Keski-Suomen alaosaston kouluttajana.

 

Leiri järjestetään

 
elokuun 19. - 21. päivä 2011

Oikarin leirikeskuksessa Uuraisilla, Jyväskylän lähellä
os. Oikarintie, 41140 Kuikka.
(n. 295 km Helsingistä, 175 km Tampereelta, 30 km Jyväskylästä)
Kartta
Majoitus tapahtuu 4-6 hengen huoneissa. Hintoihin sisältyvät majoitus, ruokailut (lauantai & sunnuntai: aamiainen, lounas, päivällinen) sekä tietysti koulutus, saunominen, illanvietot jne. Varustaudu illanviettoihin ottamalla halutessasi mukaan omat grillimakkarat sekä saunajuomat.

Mikäli saavut paikalle jo perjantai-iltana, varaa mukaan tarvitsemasi iltapala-ainekset.

Mukaan mahtuu yhteensä 32 leiriläistä, n. 16 jälkiryhmiin ja saman verran hakuryhmiin.
 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 100 €, muilta 125 €. Koirat voivat majoittua häkeissä huonetiloissa. Liinavaatteet eivät sisälly majoitukseen, joten otathan mukaasi omat vuodevaatteet tai makuupussin.

Varaa paikkasi sähköpostitse osoitteella aila-maija.kunnari(at)aktiivicolliet.net viimeistään 5.8.2011. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kumpaan lajiin haluat osallistua ja mainitse mahdollisista ruoka-ainerajoitteista. Maksa varausmaksu 25 € heti saatuasi vahvistusviestin leiripaikasta. Loppuosa osallistumismaksusta maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 12.8.2011 mennessä. Käytäthän molemmissa maksuissa viitenumeroa 1371.
 
Huomaathan, että ilmoittautumiset ovat sitovia, ja peruutustapauksissa osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta (koiran tai ohjaajan sairastuminen) vastaan.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliselle ja hauskalle leirille! Täällä sinulla on mahdollisuus saada "kädestä pitäen" -opastusta maastotreeneihin ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti, leiripaikat täyttyvät nopeasti!
 
 
 
Hanna Helminen ja FI TVA BH
Florinan Elwiira (kuva:
Training Tracks)
Pauli Hasu
(kuva: Minna Saarinen)
Niina Koivula ja FI KVA HK3 BH Nuuskunenän Kelsey Grammer "Onni"
(kuva: Niina Koivulan albumi)
Olga Heino ja FI KVA HK3 JK1 TK2 BH Musanterin Flora (kuva: kennel Musanterin kotisivut)
 
 

Seuraavat tapahtumat >>