Luentotilaisuus ja yleisökeskustelu

 
Aktiivicolliet ry järjestää luento- ja keskustelutilaisuuden aiheesta

"Koiran lihashuolto sekä fyysinen koesuoritukseen valmistautuminen
ja siitä palautuminen"

 

 

Luennolla käsiteltäviä aiheita ovat mm. harrastuskoiran hyvän fysiikan kehittäminen ja ylläpito, harjoitusohjelmat, koiran ruokinnan perusteet ja liikunta, nesteyttämisen edut ja toteuttaminen ennen ja jälkeen koesuorituksen.

Luennoitsijana ja keskustelun alustajana toimii monille entuudestaan tuttu ja erinomaisen hauskaksi ja viihdyttäväksi sekä ennen kaikkea asiantuntevaksi luennoitsijaksi tiedetty

Tiina Ridvall

joka kasvattaa saksanpaimenkoiria kennelnimellä Seikkailijan. Tiina harrastaa aktiivisesti useimpia pk-lajeja, myös suojelua, koiriensa JK3 HK3 EK3 AD BH Graugeboren Mari ja JK2 HK2 EK1 VPG1 AD BH Seikkailijan Sielunpeili kanssa. Tiinan koulutusmenetelmät perustuvat positiiviseen vahvistamiseen, ja niistä voi lukea lisää kennel Seikkailijan nettisivuilta sekä osoitteesta http://koirakurssit.nettisivu.org.

Omien koiriensa kouluttamisen lisäksi Tiina on pätevöity koulutusohjaaja ja hyvin perehtynyt mm. koirien lihashuoltoon, hierontaan, kuntoutukseen sekä ravinnon ja nesteytyksen avulla saavutettavaan hyvään fyysiseen kisakuntoon.

Tiina Ridvall ja JK2 HK2 EK1 VPG1 AD BH Seikkailijan Sielunpeili "Vega"
(kuva: http://koirakurssit.nettisivu.org/)
 

Luennon yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun ja kysellä luennoitsijalta asioita, jotka saattavat osoittautua yllättävän hyödyllisiksi koiran koesuoritusta ajatellen. Tilaisuuden on tarkoitus toimia vuorovaikutteisena mielipiteidenvaihtofoorumina, jossa kuulijat voivat kertoa ajatuksiaan ja kokemuksiaan koiran kisakunnon ylläpitämisestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä.
 

Luento järjestetään

 

lauantaina, maaliskuun 26. päivä 2011 klo 10 - 12

 

Tuusulassa, T:mi Ninni Stenhällin (koiraurheilu.fi) tiloissa
 os. Kratinkalliontie 61, 04360 Tuusula
Kartta

 
Osallistumismaksu on Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 10 €, muilta 20 €. Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 23.3.2011 sähköpostitse osoitteella maarit(at)aktiivicolliet.net. Osallistumismaksu tulee maksaa yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 24.3.2011 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1342.
 
Ilmoittautumisesi yhteydessä voit halutessasi kirjoittaa sähköpostiin jo etukäteen mahdollisia mielessäsi liikkuvia kysymyksiä, joihin toivot saavasi selvitystä tilaisuuden aikana.
 
Tervetuloa mukaan viettämään mielenkiintoista päivää kanssamme, kuuntelemaan asiantuntijaa, kyselemään ja keskustelemaan!

Heti luennon jälkeen pidetään Aktiivicolliet ry:n sääntömääräinen vuosikokous, johon ovat tervetulleita kaikki Aktiivicolliet ry:n jäsenet.
Lue lisää vuosikokouksesta!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>