Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 
 

Tammikuun tottispäivän mentyä järjestetään uusinta: kaikenikäisille ja -tasoisille collieille suunnattu tottelevaisuuskoulutuspäivä, johon ovat tervetulleita niin tammikuisen päivän osallistujat kuin kaikki muutkin.  Kouluttajana toimii mukavaksi ja päteväksi todettu

Markus Kuusela

joka kasvattaa belgianpaimenkoira malinoiseja ja on kilpaillut menestyksellisesti useissa pk-lajeissa (haku, jälki, peltojälki, suojelu, peko, mondioring [lue lisää mondioringista: Palveluskoirat -lehti, nro 6/2008]). Lisätietoja Markuksen harrastustoiminnasta löytyy kennel Harmaaketun internetsivuilta.

Koulutukseen mahtuu jälleen 8 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrälle ei ole rajoitusta. Koulutuksessa voidaan tarvittaessa keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. viettikestävyys kisasuorituksessa jne.).

Kutakin koirakkoa kohti on käytettävissä suhteellisen runsaasti aikaa, joten koulutuksessa voidaan tehokkaasti huomioida ohjaajien erityistoivomuksia. Kahden aiemman koulutustilaisuuden (vuoden 2009 koulutuksesta voit lukea lisää täältä) anti on ollut erittäin runsas, ja tilaisuudet ovat olleet mukavia sekä hyödyllisiä.

 
Markus Kuusela ja 3 kk:n ikäinen colliepentu
tottiskoulutuksessa
(kuva hämärässä hallissa: Minna Saarinen)
 
   

Tilaisuus järjestetään

 
sunnuntaina, helmikuun 13. päivä 2011,  klo 10 - n. 17

Längelmäellä (n. 65 km Tampereelta, n. 80 km Jyväskylästä, n. 210 km Helsingistä),
os. Länkipohjantie 8, 35400 Längelmäki
Kartta

Koulutus tapahtuu lämpimässä sisähallissa, jossa on pitävä kumimattopohja.
Hintaan sisältyy kahvitarjoilu, mutta koska päivälle kertyy pituutta,
varustaudu ottamalla mukaan omat eväät (käytettävissä on mikroaaltouuni).
Mukaan voi olla hyvä ottaa myös esim. reppujakkara.

 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäsenille 35 €, muille 40 €, kuunteluoppilashinta jäsenille 5 €, muille 10 €. Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 10.2.2011 sähköpostitse osoitteella katri(at)yrtikan.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) heti koulutuspaikan varmistuttua. Käytäthän maksussa viitettä 1290.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada "kädestä pitäen" -ohjausta akuutteihin ongelmiin ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>