Aktiivicolliet ry:n pikkujoulut

 
 

Aika rientää, pakkasta on jo ilmassa ja pian kai luntakin maassa. Jälleen yksi treeni- ja kisakausi alkaa lähestyä loppuaan. Niin ikään lähestyy perinteeksi jo muodostunut Aktiivicolliet ry:n pikkujoulutapahtuma.

Toivotamme kaikki Aktiivicolliet ry:n jäsenet tervetulleiksi viettämään kanssamme vapaamuotoista

pikkujoulujuhlaa

ajatustenvaihdon, suolaisen ja makean purtavan, lyhyiden ohjelmanumeroiden, arpajaisten ja iloisen mielen merkeissä. Ohjelmassa mm. "Harrastajan piinapenkki - livelähetys suoraan studiolta :-)", voit siis miettiä etukäteen kiperiä kysymyksiä, joita haluat muilta harrastajilta selvittää.

Tilaisuudessa palkitsemme aktiivisia ja menestyneitä Aktiivicolliet ry:n jäseniä "Menestyjät" -pokaaleilla. Tule katsomaan, ketkä kuusi koiraa ohjaajineen ovat tällä kertaa palkintonsa ansainneet!

Toivomme, että kukin osallistuja tuo tullessaan pienen, max. 5 euron hintaisen koiralle sopivan joululahjan yhteiseen pukinkonttiin.

 


 

 

                                                         Tilaisuus järjestetään

 
lauantaina, joulukuun 10. päivä 2011  klo 15

Klaukkalassa, Café Hugon tiloissa, os. Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala
Kartta
 

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu Aktiivicolliet ry:n jäsenille. Tarjoilun järjestämiseksi toivomme Sinun ilmoittavan osallistumisestasi viimeistään 3.12.2011 sähköpostitse osoitteella paula.nupponen(at)aktiivicolliet.net. Ilmoitathan viestissäsi, onko Sinulla mahdollisia ruoka-aineallergioita tai -rajoitteita!

 
Tule mukaan viettämään rentoa iltapäivää ja osallistumaan iloisiin pikkujoulujuhliin! Pikkujoulujen yhteydessä on myös myynnissä Aktiivicolliet ry:n tuotteita (fleecet, t-paidat), vaikkapa joululahjoiksi...*vink*
 

Tervetuloa!

Mikäli et vielä ole Aktiivicolliet ry:n jäsen, voit liittyä Jäseneksi -sivun kautta.