HUOM! Tokopäivän päivämäärä on muuttunut!

Toko-koulutuspäivä

 
 

Heini ja Saruskan Innovation "Nox"
(kuva: Heini Sepän galleria)
 

Kilpailetko tokossa koirasi kanssa tai oletko viittä vaille valmis kokeisiin? Aktiivicolliet ry:n tokopäivä on suunnattu juuri Sinulle!

Tokopäivän aikana saat hyviä vinkkejä tuleviin kokeisiin, viimeistä viilausta suorituksiin ja suoritusvarmuuteen sekä arvokkaita ohjeita tulosten tekemiseksi. Kouluttajana toimii toko-konkari, collieihmisille jo ennestään tuttu

Heini Seppä

joka on saavuttanut useita FI TVA -arvoja collieidensa kanssa. Heinin kouluttamia koiria ovat mm. bordercollie FI TVA Fancaros Adeline, colliet FI TVA TK4 BH Saruskan Golden Empress ja EVL-luokassa kilpaileva BH Saruskan Black Beauty. Nuorimpana tulokkaana 13 kuukauden ikäinen Irokon Obsidian, joka on juuri aloittanut tokouransa saaden ensimmäisestä tokokokeestaan tuloksen ALO1 (196 p.).

Heini on kokenut tokoharrastaja, joka ymmärtää erityisesti paimenkoiran sielunelämää ja jolta keinot visaistenkaan ongelmien ratkaisemiseen eivät varmasti lopu kesken. Hän harrastaa tokon lisäksi aktiivisesti mm. agilitya ja valjakkoajoa, myös pk-haku ja -jälki kuuluvat tuttuihin lajeihin.

Tokopäivän tarkoituksena on viilata ja viimeistellä liikkeitä ja niiden yksityiskohtia koesuoritusta silmälläpitäen. Tämän vuoksi päivä on suunnattu jo tokossa kilpailleille tai lajia aktiivisesti harrastaneille, kokeisiin tähtääville koirakoille. 

Koulutuspäivän osallistujiksi toivotaan ensisijaisesti collieita; mikäli paikat eivät täyty collieista, ovat myös  muunrotuiset koirat tervetulleita.

Koulutukseen mahtuu 8 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrää ei ole rajoitettu. Koulutuksessa voidaan ohjaajan toiveiden mukaan keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai viimeistelyä vaativiin suorituksiin.

 

Koulutus järjestetään

sunnuntaina, heinäkuun 10. päivä 2011  klo 10 - n. 16

Mäntsälän Sälinkäässä.

(n. 70 km Helsingistä, n. 150 km Tampereelta)
Tarkemmat ajo-ohjeet ilmoitetaan osallistujille.


Ota mukaan reppujakkara ja tietysti normaalit treenivälineet ja -varusteet.
Keskellä päivää pidetään ruokatauko, joten varustauduthan omilla eväillä! Käytettävissä on mm. mikroaaltouuni.
 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 20 €, muilta 25 €, kuunteluoppilailta 5 € (jäsenet 2 €). Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 1.7.2011 sähköpostitse osoitteella johanna.ruottinen(at)aktiivicolliet.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 5.7.2011 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1368.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta akuutteihin ongelmiin, hyviä neuvoja tokoliikkeisiin yleisesti, vastauksia kysymyksiisi ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>