Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 
 

Aktiivicolliet ry:n syyskauden tapahtumiin kuuluu jo perinteeksi muodostunut loppukauden tottiskoulutuspäivä, johon ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin jo pidemmällekin ehtineet pk-harrastajat koirineen. Tottistreenaus asiantuntevassa ohjauksessa antaa potkua syksyn viimeisiin kokeisiin ja tulevan talvikauden treeneihin.

Tottispäivän kouluttajaksi on lupautunut erittäin pidetty ja useissa lajeissa merkittäviä meriittejä saavuttanut
 

Mervi Kähönen

joka on kilpaillut niin pelastuskoirapuolella kuin pk-lajeissakin mm. saksanpaimenkoiransa FI KVA HK3 EK3 PERA-A RH-FLA RH-FLB BH Konnamuorin Intron "Nitro" kanssa. Nitron arvokisasaavutuksia ovat mm. pk-haun SM-pronssi 2010, IPOR-haun SM-hopea 2009, pk-haun Helsingin piirinmestaruus 2009 jne. Mervi toimii aktiivisesti myös pk-lajien ja tottiksen kouluttajana ja on saanut paljon kiitosta kouluttajan taidoistaan. Mervi on monelle aktiivicollielaiselle jo ennestään tuttu kevään esineruutupäivän tiimoilta. (Lue kertomus esineruutupäivästä.)


Kuvassa oikealla Mervi ja FI KVA HK3 EK3 PERA-A RH-FLA RH-FLB BH Konnamuorin Intro
(kuva: Konnamuorin kennel)

 

 

Koulutuspäivä järjestetään

 
sunnuntaina 30.10.2011 alkaen klo 10

Hyvinkään Käyttökoirat ry:n "pikkukentällä" Hyvinkäällä
(n. 55 km Helsingistä, n. 125 km Tampereelta, n. 175 km Turusta)
Kartta ja ajo-ohje

Lisätietoja/ajo-ohjeita voit tarvittaessa kysyä myös puhelimitse:
Pia, puh. 040 719 4568

Koulutuspäivässä on tilaa 8 koirakolle; etusijalla ovat Aktiivicolliet ry:n jäsenet. Muut ovat tervetulleita, mikäli tilaa ilmoittautumisajan päättyessä on. Kuunteluoppilaiden osalta ei ole rajoituksia.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteella pia.veikkolainen(at)aktiivicolliet.net viimeistään 22.10.2011. Kouluttajamme on pyytänyt hieman taustatietoja osallistuvista koirakoista, joten kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koirastasi (nimi, rotu, ikä, mahdollinen harrastuskokemus pk-lajeista) ja aiemmasta harrastustaustastasi. Kerro myös, haluatko koulutuksessa paneutua erityisesti johonkin tiettyyn tottisliikkeeseen tai suorituksessa esiintyvään ongelmaan.

Tottelevaisuuspäivä järjestetään siten, että aamupäivän aikana treenataan osallistujien omien toiveiden mukaan, ja iltapäivällä otetaan uusintakierros saatuja oppeja soveltaen.

Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 18 €, muilta 23 €, kuunteluoppilailta 2 € (jäsenet) ja 5 € (muut). Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 24.10.2011 mennessä. Ole hyvä ja käytä maksussa viitettä 1384.

Koulutus tapahtuu ulkokentällä, joten pukeudu riittävän lämpimästi! Ota mukaan reppujakkara ja tietysti normaalit treenivälineet ja -varusteet. Keskellä päivää pidetään ruokatauko, jolloin voi halutessaan ruokailla läheisen huoltoaseman  ravintolassa.


 

 
Tervetuloa saamaan asiantuntevaa opastusta ja kosolti hyviä vinkkejä tulevaa treenaamista ja kisaamista silmälläpitäen! Koulutuspäivän aikana saat henkilökohtaista ohjausta akuutteihin ongelmiin, hyviä neuvoja koulutukseen yleisesti, vastauksia kysymyksiisi ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi.
 

Seuraavat tapahtumat >>