Pk-harrastajien aktiiviviikonloppu

Hakukoulutuspäivä ja / tai omatoimihakuilu sekä tottiskoulutus

 
Aktiivinen pk-treenivuosi käynnistyy vauhdikkaasti viikonlopun aktiivitoiminnalla, johon sisältyy lauantaipäivän hakukoulutus sekä sunnuntain omatoimitreenaaminen haussa ja / tai tottiskoulutus.

Tule mukaan viettämään treenintäyteistä viikonloppua, jonka iltaohjelmaan kuuluvat tietenkin saunominen ja makkaranpaisto hyvässä seurassa! Aloittelevampi harrastaja pääsee viikonlopun aikana tutustumaan tottis- ja hakutreenaamiseen sekä kouluttajan johdolla että kokeneempien harrastajien treeniporukassa, edistyneemmät voivat ammentaa oppeja ja vinkkejä päteviltä kouluttajiltamme ja tarjota koiralleen intensiivitreenausta, ennestään tuntemattomia maalimiehiä, vieraita treenimaastoja ja -kenttiä...
 
Osallistua voi vain lauantain ohjelmaan (hakukoulutus kouluttajan johdolla) tai sunnuntain tapahtumiin (haun omatoimitreenaus ja / tai tottiskoulutus kouluttajan johdolla). Molempiin päiviin osallistujat voivat yöpyä paikan päällä.

Tervetuloa Aktiivicolliet ry:n järjestämään aktiiviviikonloppuun, jossa tahti on kiivas, mutta tunnelma leppoisa!
 

Lauantain hakukouluttajaksi on lupautunut osalle collieväestä jo entuudestaan tuttu

Anni Rytkönen

joka on harrastanut pk-hakua 1990-luvulta saakka saksanpaimenkoiriensa ja nykyisen kisakumppaninsa, suursnautseri FI KVA HK3 EK3 JK2 PERA-A PEHA BH Gigabit Black Boogien kanssa. Anni on toiminut pidettynä kouluttajana useissa erilaisissa tilaisuuksissa ja monilla leireillä. Lisää Annista ja hänen koiristaan voi lukea Annin blogista.

 

Anni ja FI KVA HK3 EK3 JK2 PERA-A
PEHA BH Gigabit Black Boogie
(kuva: Nina Mönkkönen)


Sunnuntain osallistujat voivat muodostaa hakuporukan ja hyödyntää edellispäivän oppeja tarjoamalla koirille mahdollisuuden treenata vieraiden maalimiesten kanssa. Hakutreenin jälkeen tai sen sijasta on mahdollista treenata tottista kouluttajamme, todellisen pk-lajien moniosaajan

Sirpa Tähkän

opastuksella. Sirpa kasvattaa belgianpaimenkoira tervuereneja kennelnimellä Foolproof. Tunnettuja ja erityisesti pk-lajeissa menestyneitä Sirpan kasvatteja ja harrastuskoiria on niin pitkä lista, että on tyydyttävä mainitsemaan vain muutamia: Sirpan ensimmäinen kisakoira oli M-91 M-92 M-93 FIN KVA & MVA HK3 YK3 JK2 Mustanaamion Play-Boy, joka oli käyttövalio kahdessa lajissa ja voitti kolmen palveluskoirien Suomen Mestaruuden lisäksi myös pelastuskoirien SM:n vuosina -92 ja -93. Seuraavina vuosina Sirpa saavutti meriittejä "Falcon" eli  niin ikään kahden lajin käyttövalion M-97 FIN KVA & MVA JK3 HK3 YK3 VK1 Foolproof Nonstopin ja "Viken" eli FIN KVA M-02 HK3 JK3 EK3 Foolproof Pickwickin kanssa. Nykyiset kisakaverit, JK3 EK1 BH Foolproof Candlewick, JK2 BH Foolproof Eddie The Eagle sekä nuori Foolproof Fun To Run, ovat niin ikään Sirpan omia kasvatteja.

Sirpa ja JK3 EK1 BH Foolproof Candlewick "Ykä"
Collieyhdistyksen leirillä v. 2007
(kuva: Heidi Vuoristo?)


Aktiiviviikonloppu järjestetään

huhtikuun 20. - 22. päivä 2012

Rottishovin koulutus- ja majoitustiloissa Tammelassa
os. Pääjärventie, 12950 SOKALA

(n. 100 km Helsingistä, 95 km Tampereelta, 115 km Turusta)
Kartta

 

 

Rottishoviin voi saapua jo perjantai-iltana klo 18:n jälkeen. Majoitus tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Hintoihin sisältyvät majoitus ja treenaaminen, saunominen, illanvietot jne. Koirat voivat majoittua huonetiloissa häkeissä tai vapaina asiasta erikseen sovittaessa kämppiksen kanssa. Huomaathan, että liinavaatteet eivät sisälly majoitukseen, joten ota mukaan vuodevaatteet, mieluiten lämmin makuupussi.

Huomioithan myös, että keväällä etenkin yöt saattavat olla hyvinkin kylmiä, ja talven jälkeen rakennuksen kunnollinen lämmittäminen on todennäköisesti melko haasteellista. Yöpyminen Rottishovissa on kuitenkin mahdollista, mikäli yöpyjillä on hieman urheata seikkailumieltä ja mukana varmuuden vuoksi oma lämmitin (esimerkiksi auton sisätilalämmitin on erinomainen tähän tarkoitukseen!).

Ruokailusta vastaa kukin osallistuja itse, joten ota omat eväät mukaan. Keittiön varustukseen kuuluvat mm. jääkaappi/kylmiö, mikroaaltouuni sekä ruoanvalmistus- ja ateriointiastiat. Varustaudu myös illanviettoihin ottamalla halutessasi mukaan omat grillimakkarat sekä saunajuomat.

 

Lauantain hakuryhmään mahtuu 6 osallistujaa. Sunnuntaina hakutreenaajille ei varsinaisesti ole rajoitusta, tottiskoulutukseen rajoituksena 7 koirakkoa. Rottishovin lähiympäristössä ovat käytettävissä hakumaastot ja pihapiirissä kaksi tottiskenttää esteineen.


Osallistumismaksut:
  Aktiivicolliet ry:n jäsenet Muut
Lauantain hakukoulutus 35 € 45 €
Sunnuntain hakutreeni ja/tai tottiskoulutus 20 € 25 €
Kuuntelijat (la + su tai vain toinen päivä)

5 €

5 €

     

Varaa paikkasi sähköpostitse osoitteella pia.veikkolainen(at)aktiivicolliet.net viimeistään 25.3.2012 (toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko molempiin päiviin vai ainoastaan toiseen. Maksathan osallistumismaksun Aktiivicolliet ry:n tilille Nordea 102930-349232 heti saatuasi vahvistusviestin leiripaikasta. Ole hyvä ja käytä maksussa viitenumeroa 1397.

 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen ja hauskaan aktiiviviikonloppuun! Kun varaat koko viikonlopun treenaamiselle, tulee todellakin treenattua (ja vielä hyvässä seurassa :-) !). Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti!
 

Seuraavat tapahtumat >>