Harjoitustottiskoe on valitettavasti peruttu osallistujien vähyydestä johtuen.

Harjoitustottelevaisuuskoe

Pk-tottis / BH-koe

 
Koekausi on jälleen alkamassa pitkän talven jälkeen. Oletko ilmoittanut tai aikeissa ilmoittaa koirasi kokeeseen? Tarvitsetko harjoitusta kokeenomaisessa tilanteessa toimimisessa? Kisakoirasi on ehkä oivaltanut ohjaajan toimintaa koetilanteessa rajoittavat säännöt ja suorittaa tottisliikkeet kokeessa parhaaksi katsomallaan tavalla? Tuntuuko tottisosuuden jälkeen lause "Kyllä se kotona osaa..." tutulta? Tai oletko suuntaamassa BH-kokeeseen, mutta et ole varma, kuinka koira toimii todellisessa koetilanteessa? Apu voi löytyä harjoittelutottiskokeesta, jonka tarkoitus on siis olla pahimmanlaatuinen koiranharhautustilaisuus :-).

Harjoittelutottiskokeessa kaikki ympäristötekijät ovat kokeenomaiset, ja tottelevaisuussuoritus viedään mahdollisimman pitkälle kokeenomaisella tavalla. Harjoituskokeessa ohjaaja voi kuitenkin tarvittaessa oikaista koiran tekemiä virheitä tai vaikkapa palkata koiraa kesken suorituksen.

Aktiivicolliet ry järjestää harjoitustottiskokeen, jonka tarkoituksena on harjoitella kokeenomaista pk- tai BH-tottelevaisuussuoritusta täysin "aidon" tuntuisessa tilanteessa.

Antti Konttinen ja Patu (kuva: Jussi Kauppinen / Allegory Smooths)


Harjoituskokeen tuomariksi on lupautunut


Antti Konttinen


joka ei liiemmälti esittelyjä kaipaa. Nahkacolliensa Patun (FI KVA & MVA HK3 BH Häntiäisen Big Boss Buster) kanssa Antti teki "nykypäivän historiaa" saavuttamalla hakukokeesta hopeamitalin palveluskoirien SM-kisoissa vuonna 2005.
Antti harrastaa aktiivisesti hakua ja on menestyksellisesti kilpaillut SM-tasolla useana vuonna. Myös suojelu kuuluu lajivalikoimaan. Nykyiset harrastuskaverit ovat rodultaan belgianpaimenkoira malinoiseja, mutta toivottavasti vielä joskus näemme collien Antin kanssa treenaamassa :-)

 

Harjoituskoe järjestetään

 
maanantaina 11.6.2012 klo 17.30

Hyvinkäällä
, Hyvinkään Käyttökoirat ry:n koulutuskentällä ("pikkukenttä")
(n. 55 km Helsingistä, 125 km Tampereelta, 78 km Lahdesta)
Kartta 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 8 €, muilta 12 €.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteella paula.nupponen(at)aktiivicolliet.net viimeistään 8.6.2012. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko osallistua BH-kokeeseen vai pk-tottikseen. Mainitse myös luokka, jossa haluat kokeen suorittaa. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koepaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232). Käytäthän  maksussa viitenumeroa 1436.
 
Tervetuloa hankkimaan kisakokemusta niin ohjaajalle kuin koirallekin! Harjoituskoe tarjoaa oivallisen tilaisuuden "höynäyttää" koiraa hyödyllisellä tavalla. Varaa paikkasi nopeasti, kokeeseen mahtuu max. 10 osallistujaa!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>