Tottelevaisuuskoulutuspäivä

Valitettavasti koulutuspäivä joudutaan perumaan kouluttajan esteen vuoksi! Pahoittelemme!

 

Reija ja M-10 M-12 FI TVA FI KVA HK3 EK3 JK2 RH-FL B BH Eloketun Etiäinen "Ara"
(kuva: Teija Juntto / www.freewebs.com/reijaara)
 

Kaikenikäisille ja -tasoisille collieille suunnatun syksyn tottispäivän kouluttajaksi on iloksemme lupautunut komeita tuloksia pk-lajeissa saavuttanut

Reija Nieminen

joka on tullut monelle palveluskoiraharrastajalle tutuksi belgianpaimenkoira malinoisinsa M-10 M-12 FI TVA FI KVA HK3 EK3 JK2 RH-FL B BH Eloketun Etiäisen kanssa kultamitalistina mm. palveluskoirien SM-kisoissa vuonna 2010 ja IPOR-haun SM-kokeessa vuonna 2012.

Reija on taitava ja kekseliäs kouluttaja, jonka koulutusohjaajan taidoista on usein kuultu lämpimiä kiitoksia. Reijan ohjeista on varmasti hyötyä niin aloitteleville koirakoille kuin jo kannuksensa hankkineille harrastajillekin.

Reijan ja Aran saavutuksista ja kuulumisista voi lukea lisää Reijan blogista.

Tottelevaisuuspäivä järjestetään siten, että aamupäivän aikana treenataan osallistujien omien toiveiden mukaan, ja iltapäivällä otetaan uusintakierros saatuja oppeja soveltaen.

Koulutuspäivä on suunnattu ensisijaisesti Aktiivicolliet ry:n jäsenille: kaikentasoiset koirakot ovat tervetulleita saamaan asiantuntevaa opastusta ja kosolti hyviä vinkkejä tulevaa treenaamista ja kisaamista silmälläpitäen. Mikäli paikat eivät täyty yhdistyksen jäsenistä, ovat myös muut harrastajat tervetulleita.

Koulutukseen mahtuu 8 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrää ei ole rajoitettu. Koulutuksessa voidaan ohjaajan toiveiden mukaan keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. viettikestävyys kisasuorituksessa, motivoiminen ja palkitseminen jne.)

 

Koulutus järjestetään

sunnuntaina, marraskuun 4. päivä 2012  klo 10 - n. 17

Hyvinkäällä
, Hyvinkään Käyttökoirat ry:n "pikkukentällä"
(n. 55 km Helsingistä, n. 125 km Tampereelta, n. 175 km Turusta)
Kartta ja ajo-ohje

Koulutus tapahtuu ulkokentällä, joten pukeuduthan riittävän lämpimästi!
Ota mukaan reppujakkara ja tietysti normaalit treenivälineet ja -varusteet.
Muista varata mukaasi hyvät palkat koiralle (lelut ja/tai namit), vettä ja vesikuppi sekä myös eväitä itsellesi, sillä ruokailutauolla emme poistu kentältä.
 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 25 €, muilta 35 €, kuunteluoppilailta 5 € (jäsenet 2 €). Koulutukseen voit ilmoittautua 1.10.2012 alkaen sähköpostitse osoitteella pia.veikkolainen(at)aktiivicolliet.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 25.10.2012 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1478.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta akuutteihin ongelmiin, hyviä neuvoja koulutukseen yleisesti, vastauksia kysymyksiisi ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>