Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 
 

Tiina ja EK3 HK3 JK3 AD BH Graugeboren Mari
(kuva: www.ridvall.net)
 

Kaikenikäisille ja -tasoisille collieille suunnatun kevään tottispäivän kouluttajaksi on iloksemme lupautunut monille jo ennestään tuttu

Tiina Ridvall

joka kasvattaa käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria kennelnimellä Seikkailijan. Tiina on harrastanut lähes kaikkia pk-lajeja koirillaan EK3 HK3 JK3 AD BH Graugeboren Mari ja VPG2 HK3 EK3 JK2 AD BH Seikkailijan Sielunpeili.

Tiina on erittäin kokenut niin pk-harrastuksissa kuin koulutusohjaajanakin, ja hänen opeistaan on päästy nauttimaan monien yhdistysten koulutustilaisuuksissa ja leireillä. Tiinan koulutustaidoista ja myönteisestä asenteesta on usein kuultu lämpimiä kiitoksia. Tiina perustaa koulutuksensa ns. positiiviseen vahvistamiseen, ja häneltä eivät keinot visaistenkaan ongelmien ratkaisemiseen varmasti lopu kesken.

Tottelevaisuuspäivä järjestetään siten, että aamupäivän aikana treenataan osallistujien omien toiveiden mukaan, ja iltapäivällä otetaan uusintakierros saatuja oppeja soveltaen.

Koulutuspäivä on suunnattu ensisijaisesti collieille; niin aloittelevat kuin kokeneemmatkin koirakot ovat tervetulleita saamaan asiantuntevaa opastusta, kosolti hyviä vinkkejä ja innostunutta asennetta tulevaa treenaamista ja kisaamista silmälläpitäen. Mikäli paikat eivät täyty collieista, ovat myös  muunrotuiset koirat tervetulleita.

Koulutukseen mahtuu 8 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrää ei ole rajoitettu. Koulutuksessa voidaan ohjaajan toiveiden mukaan keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. viettikestävyys kisasuorituksessa, motivoiminen ja palkitseminen jne.)

 

Koulutus järjestetään

sunnuntaina, huhtikuun 29. päivä 2012  klo 10 - n. 17

Hyvinkäällä
, Hyvinkään Käyttökoirat ry:n "pikkukentällä"
(n. 55 km Helsingistä, n. 125 km Tampereelta, n. 175 km Turusta)
Kartta ja ajo-ohje

Koulutus tapahtuu ulkokentällä, joten pukeudu riittävän lämpimästi!
Ota mukaan reppujakkara ja tietysti normaalit treenivälineet ja -varusteet.
Keskellä päivää pidetään ruokatauko, jolloin voi halutessaan ruokailla läheisissä ravintoloissa/huoltoasemilla.
 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 20 €, muilta 25 €, kuunteluoppilailta 5 € (jäsenet 2 €). Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 15.4.2012 sähköpostitse osoitteella maarit(at)aktiivicolliet.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 20.4.2012 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1407.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta akuutteihin ongelmiin, hyviä neuvoja koulutukseen yleisesti, vastauksia kysymyksiisi ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>