Omatoimileiri / treeniviikonloppu

Jälki, haku, etsintäkoe, esineruutu, tottis...

 
 

Kaipaako koirasi intensiivitreenausta, ennestään tuntemattomia maalimiehiä, vieraan tekemiä jälkiä, uusia treenimaastoja, vieraita tottisesteitä? Kaipaatko itse kunnon treeniä "apuohjaajien" kommenteilla varustettuna, saunomista ja makkaranpaistoa, mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa?

Tule mukaan Aktiivicolliet ry:n järjestämään treeniviikonloppuun, jossa voit hyödyntää kaiken yllämainitun! Aktiiviset treenipäivät kesän kisakautta varten ovat varmasti hyödyllisiä niin koiralle kuin ohjaajallekin.

Leirillä ei ole varsinaisia kouluttajia; osallistujista muodostetaan sopivat treeniryhmät, jotka voivat suunnitella omat laji- ja treenipainotuksensa ryhmäläisten toiveiden mukaan. Myös aloittelijat ovat erittäin tervetulleita mukaan, kokeneemmat harrastajat neuvovat kyllä tarvittaessa. Myös etsintäkokeen osa-alueita voidaan harjoitella. Käytettävissä ovat maastot niin haun, jäljen kuin esineruudunkin treenaamiseen sekä tietenkin tottiskenttä (nurmikenttä) esteineen.


Treeniviikonloppu järjestetään

kesäkuun 15. - 17. päivä 2012
 

Rotikon koulutus- ja majoitustiloissa Haminassa
os. Rotikko 183, 49540 Metsäkylä
Huom! Navigaattoriin osoitteeksi Merkjärventie, Hamina.
(n. 150 km Helsingistä, 230 km Tampereelta, 100 km Lahdesta)
Kartta

 
Rotikossa on hauskaa!


Rotikon leiripaikka sijaitsee omassa rauhassaan metsien ja peltojen ympäröimänä. Päärakennus on vanha maalaistalo, jonka alakerrassa on keittiö ja tilava olohuone. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa on majoitustilat n. 10 hengelle. Pihapiirissä on neljä 1-2 hengen pikkumökkiä. Rakennuksen vieressä on erittäin tilava tottiskenttä, jossa on hyvä valikoima esteitä (harjoitus- ja kisaesteet). Maastot niin hakuun kuin jäljestykseenkin ovat niin ikään lähellä.
 

   
Rotikon päärakennus   Pihapiiriä, grillikatos   Tottiskenttää (kentällä matalat harjoitusesteet sekä normaalit korkeat kisaesteet)

 

Majoitus tapahtuu 4-6 hengen huoneissa sekä 2 hengen pikkumökeissä. Alueelle voi majoittua myös teltalla tai asuntovaunulla. Hintoihin sisältyvät majoitus ja treenaaminen, saunominen, illanvietot jne. Ruokailusta vastaa kukin osallistuja itse, joten ota omat eväät mukaan! Keittiön varustukseen kuuluvat mm. jääkaappi, mikroaaltouuni, liesi, uuni sekä ruoanvalmistus- ja ateriointiastiat. Varustaudu myös illanviettoihin ottamalla halutessasi mukaan omat grillimakkarat sekä saunajuomat.

 

Mukaan mahtuu noin 18 osallistujaa. Koirat voivat majoittua huonetiloissa häkeissä tai vapaina asiasta erikseen sovittaessa kämppiksen kanssa. Huomaathan, että liinavaatteet eivät sisälly majoitukseen, joten varaa mukaasi esim. makuupussi.

Osallistumismaksut:
 

  Aktiivicolliet ry:n jäsen Ei-jäsen
Viikonloppu (pe-ilta - su) 20 € 30 €
Yksi päivä (la tai su) 10 € 15 €
     

Varaa paikkasi sähköpostitse osoitteella aila-maija.kunnari(at)aktiivicolliet.net viimeistään 7.6.2011. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koirasi harrastuskokemuksesta ja -tasosta ja mainitse, onko lajisi jälki vai haku tai haluatko tutustua molempiin lajeihin. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin leiripaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) viimeistään 10.6.2011. Käytäthän maksussa viitenumeroa 1449.

Sähköpostitse voit halutessasi myös kysellä Anulta lisätietoja leirijärjestelyistä, käytännön asioista jne.: aila-maija.kunnari(at)aktiivicolliet.net.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliselle ja hauskalle "omatoimileirille"! Kun varaat koko viikonlopun treenaamiselle, tulee todellakin treenattua (ja vieläpä hyvässä seurassa :-) !). Leirillä on toki mahdollisuus myös "ottaa rennommin", kaikki on itsestäsi kiinni. Ilmoittaudu heti, leiripaikat täyttyvät nopeasti!
 

Seuraavat tapahtumat >>