Aktiivicolliet ry:n sääntömääräinen vuosikokous


Aktiivicolliet ry:n vuosikokous järjestetään

lauantaina, maaliskuun 31. päivä 2012  klo 15

Klaukkalassa, os. Kiertotie 3 B, 01800 Klaukkala
Kartta ja ajo-ohje
 

Heti vuosikokouksen jälkeen, n. klo 16 alkaen, pidetään vapaamuotoinen

kerhoilta

jonka aiheena on

"Harrastajien piinapenkki, osa 2"

Kerhoillassa osallistujilla on mahdollisuus mm. kysellä vakavia ja vähemmän vakavia kysymyksiä niin kokeneemmilta kuin aloittelevimmiltakin pk-harrastajilta. Tapahtumassa on tarkoitus käydä rentoa keskustelua rodustamme ja koiramaisista harrastuksistamme.

 

Vuosikokoukseen ja sen jälkeen pidettävään kerhoiltaan ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Tule osallistumaan ja kertomaan toiveistasi! Jäsenenä voit kokouksessa vaikuttaa yhdistyksen tulevaan toimintaan ja mm. hallituksen kokoonpanoon, kerhoillassa on puolestaan mahdollisuus vaihtaa mielipiteitä harrastajaa kiinnostavista asioista sekä antaa ja saada hyviä vinkkejä vaikkapa erilaisiin treenilajeihin, treenaamiseen ja kilpailemiseen liittyen.

Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Käytettävissä olevien istuinten määrä on rajallinen, joten mikäli omistat vaikkapa retkijakkaran, otathan sen mukaan!

Kokous ja kerhoilta ovat Aktiivicolliet ry:n jäsenille maksuttomia. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita vuosikokoukseen ilman ilmoittautumista, mutta tarjoilun varaamiseksi toivomme Sinun ilmoittavan etukäteen osallistumisestasi sähköpostitse osoitteeseen aila-maija.kunnari(at)aktiivicolliet.net,
mieluiten 28.3.2012 mennessä.

Tervetuloa!
   
Jos olet maksanut jäsenmaksusi 22.3.2012 jälkeen, ole ystävällinen ja ota maksukuitti mukaasi!  
 
 

Seuraavat tapahtumat >>