Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 
 


 

Kaikenikäisille ja -tasoisille collieille suunnatun kevään tottispäivän kouluttajaksi on lupautunut aktiivinen palveluskoiraharrastaja

Minna Uurainen

joka on belgianpaimenkoiransa FI KVA JK3 BH Newstory Ninjan kanssa harrastanut myös tokoa (oikeus EVL:aan) ja agilitya (3-luokka). Ninjan kanssa Minna on kilpaillut jäljellä mm. piirinmestaruuskokeissa, joista tuloksena hopea vuonna 2011, ja myös SM-tasolla erinomaisella tottiksella (katso video SM-tottiksesta). Niin ikään rotumestaruuskokeissa Minna ja Ninja saavuttivat hopeaa vuonna 2012.

Tottelevaisuuspäivä järjestetään siten, että aamupäivän aikana treenataan osallistujien omien toiveiden mukaan, ja iltapäivällä otetaan uusintakierros saatuja oppeja soveltaen.

Koulutuspäivä on suunnattu ensisijaisesti collieille; niin aloittelevat kuin kokeneemmatkin koirakot ovat tervetulleita saamaan asiantuntevaa opastusta, kosolti hyviä vinkkejä ja innostunutta asennetta tulevaa treenaamista ja kisaamista silmälläpitäen. Mikäli paikat eivät täyty collieista, ovat myös  muunrotuiset koirat tervetulleita.

Koulutukseen mahtuu 8 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrää ei ole rajoitettu. Koulutuksessa voidaan ohjaajan toiveiden mukaan keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. viettikestävyys kisasuorituksessa, motivoiminen ja palkitseminen jne.)

Minna ja FI KVA JK3 BH Newstory Ninja
(kuva: Linda K.)

Koulutus järjestetään

sunnuntaina, huhtikuun 7. päivä 2013  klo 10 - 16

Orimattilassa, Vironmäen ponitallilla
os. Ollostentie 380, 16800 Orimattila

(n. 30 km Lahdesta n. 100 km Helsingistä, n. 150 km Tampereelta)
Kartta ja ajo-ohje

Käytössämme on ratsastusmaneesi, joka voi kuitenkin olla viileähkö. Varustaudu siis riittävän lämpimällä vaatetuksella.
Ota mukaan reppujakkara ja tietysti normaalit treenivälineet ja -varusteet.
Maneesin tiloissa on wc ja keittiö. Keskellä päivää pidetään ruokailutauko, jolloin voi halutessaan nauttia omia eväitään.
 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 25 €, muilta 30 €, kuunteluoppilailta 10 € (jäsenet 5 €). Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 29.3.2013 sähköpostitse osoitteella johanna.ruottinen(at)aktiivicolliet.net. Kun saat vahvistusviestin paikan varaamisesta, lähetä suoraan kouluttajalle (minnauurainen(at)gmail.com) lyhyt kuvaus koirasi koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 4.4.2013 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1481.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta akuutteihin ongelmiin, hyviä neuvoja koulutukseen yleisesti, vastauksia kysymyksiisi ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>