Agilityn "möllikurssi"

2 * 2 tuntia

 

Kurssi on nyt täynnä. Voit kuitenkin tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja!

 

Agilityn möllikurssille ovat tervetulleita agilitysta kiinnostuneet, harrastusta aloittelevat koirakot. Varsinaista aiempaa kokemusta lajista ei siis välttämättä tarvitse olla. Koiran vähimmäisikäraja on 11 kk.

Kurssille mahtuu 12 koirakkoa, etusijalla colliet.

                                                                            Kouluttajat:


 


Hanna Piepponen


joka on nuoresta iästään huolimatta kokenut agility-harrastaja ja on kilpaillut agilityssa SM-tasolla. Hannan saavutuksia ovat mm. SM-6 vuonna 2006, SM-5 vuonna 2007 ja nuorten SM-1 vuonna 2007. Hän kuuluu myös agilityn B-maajoukkueeseen kaudella 2008-2009 borderterrierinsä Siirin kanssa. Hannan seura on BAT (Border Agility Team ry).

 


Heidi Kakkonen

joka on aktiivinen collieharrastaja ja kilpailee maxi1 -luokassa collieidensa Rikun ja Robinin kanssa.
Heidin seura on AST (Agility Sport Team ry).

Kuva: www. kennelliitto.fi

Kuva: Jukka Pätynen (koirakuvat.kuvat.fi)
 

Agilitykurssi järjestetään

 
sunnuntaina 4.10.2009 klo 13 - 15
ja

sunnuntaina 11.10.2009 klo 13 - 15

Espoon Puolarmetsässä
, AST ry:n hiekkapohjaisella, aidatulla kentällä.
Kenttä sijaitsee Finnoontien ja Puolarmetsän sairaalan välissä. Kentälle vievällä tiellä ei ole nimeä, mutta se löytyy reittioppaista kohdasta, jossa Puolarmetsänkatu muuttuu Puolarintieksi. Navigaattorilla pääset kentälle vievän tien kohdalle osoitteella Puolarintie (ei numeroa), Espoo.

Ajo-ohjeKuva: Jussi Kauppinen, kennel Allegory
 
Osallistumismaksu 25 € / koirakko. Maksathan osallistumismaksun yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) heti saatuasi vahvistuksen kurssipaikasta! Käytä maksussa viitenumeroa 1096.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteella heidi.kakkonen(at)gmail.com viimeistään 25.9.2009. Kerro ilmoittautumisessasi yhteystietosi, koiran ikä, koiran nimi sekä osaamistasonne (mitä koira jo osaa, mitä ei vielä osaa, mikä tuottaa eniten ongelmia).
 
Tervetuloa harjoittelemaan agilitya pätevässä ohjauksessa! Kurssilla saat hyviä vinkkejä, asiantuntevaa opastusta ja paljon uutta intoa tulokselliseen treenaamiseen!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>