Luentotilaisuus

sekä

Aktiivicolliet ry:n pikkujoulu

 
 
Vuoden 2009 treenikausi alkaa lähestyä loppuaan, ja vuoden päättäjäisiksi Aktiivicolliet ry järjestää luentotilaisuuden, jonka aiheena on

"Palveluskoirakokeen koesuoritukseen valmistautuminen"

Luennoitsijaksi on lupautunut 

Virve Sormunen

joka on kokenut harrastaja niin pk-lajeissa, tokossa kuin agilityssakin. Virve on saavuttanut monenlaisia meriittejä mm. bordercolliensa FIN KVA FIN & S TVA TSM-02 & -04 HK3 Tending The Talismanin kanssa, ja samoilla jäljillä on Virven nykyinen kisakoira  FIN KVA FIN TVA JK3 BH Tending Prizeman, jonka pk-laji on jälki. Agilityssa pari kilpailee 3-luokassa.

Virve on jo useiden vuosien ajan järjestänyt pk- ja toko-aiheisia koulutustilaisuuksia ja kursseja yhdessä Riitta Jantunen-Korrin kanssa, joten Virvellä on vahva kokemus myös kouluttajan roolissa toimimisesta.

Tervetuloa kuuntelemaan, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun koiran osaamistaso lähestyy kisavalmiutta ja millaisia "viimeisiä viilauksia" niin koira kuin ohjaajakin voivat tehdä ennen kokeisiin ilmoittautumista!


 

 


Virve ja FIN KVA FIN & S TVA TSM-02
& -04 HK3 Tending The Talisman
(kuva: www.tending.info)
 

Tilaisuus järjestetään

 
lauantaina, marraskuun 28. päivä 2009 klo 13

Klaukkalassa, Café Hugon tiloissa, os. Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala
(
Kartta)
 
Luennon jälkeen vietämme vapaamuotoista pikkujoulua ajatustenvaihdon, pienen purtavan, lyhyiden ohjelmanumeroiden ja iloisen mielen merkeissä. Toivomme, että kukin osallistuja tuo tullessaan pienen, max. 5 euron hintaisen koiralle sopivan joululahjan yhteiseen pukinkonttiin.

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu Aktiivicolliet ry:n jäsenille. Tarjoilun järjestämiseksi toivomme Sinun ilmoittavan osallistumisestasi viimeistään 21.11.2009 sähköpostitse osoitteella aila-maija.kunnari(at)aktiivicolliet.net.

 
Tule mukaan kuuntelemaan hyödyllistä luentoa ja osallistumaan treenivuoden 2009 päättäjäisiin!
 

Tervetuloa!

Mikäli et vielä ole Aktiivicolliet ry:n jäsen, voit liittyä Jäseneksi -sivun kautta.

Vuoden 2010 tapahtumia >>