Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 

Tottispäivä on täynnä. Voit kuitenkin tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja!

 
 

Margit ja M-08 FIN KVA EK3 HK3 JK3 BH Megas Darrel etsintäkokeen SM-kilpailussa v. 2008 (kuva: Tuula Keskinen, Keski-Suomen Palveluskoirayhdistys ry)
 

Syksyn tottelevaisuuspäivän yksityiskohdat ovat vihdoin selvillä, ja iloksemme kouluttajaksi on lupautunut

Margit Ollanketo

joka on saavuttanut lukemattomia meriittejä useissa pk-lajeissa suursnautsereillaan FIN KVA JK3 EK3 HK3 BH Megas Babette ja M-08 FIN KVA EK3 HK3 JK3 BH Megas Darrel. Viimeksimainittu on käyttövalio haussa ja etsintäkokeessa, saavutuksista mainittakoon myös etsintäkokeen SM-kulta vuonna 2008. Margit on kokenut pk-harrastaja, jolta keinot visaistenkaan ongelmien ratkaisemiseen eivät varmasti lopu kesken. Hän toimii aktiivisesti myös pk-tuomarina.

Tottelevaisuuspäivä järjestetään siten, että aamupäivän aikana treenataan osallistujien omien toiveiden mukaan, ja iltapäivällä otetaan uusintakierros saatuja oppeja soveltaen.

Koulutuspäivä on suunnattu ensisijaisesti collieille; myös aloittelevat ovat tervetulleita saamaan asiantuntevaa opastusta ja kosolti hyviä vinkkejä tulevaa treenaamista silmälläpitäen.

Koulutukseen mahtuu 8 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrää ei ole rajoitettu. Koulutuksessa voidaan ohjaajan toiveiden mukaan keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. viettikestävyys kisasuorituksessa, motivoiminen ja palkitseminen jne.)

 

 

Koulutus järjestetään

 
sunnuntaina, lokakuun 18. päivä 2009 klo 10 - n. 17

Forssassa, Forssan Palveluskoirat ry:n kentällä Viksbergissä
(n. 115 km Helsingistä, n. 92 km Tampereelta, n. 90 km Turusta)
Ajo-ohje

Koulutus tapahtuu ulkokentällä, joten pukeudu riittävän lämpimästi!
Ota mukaan reppujakkara ja tietysti normaalit treenivälineet ja -varusteet.
Keskellä päivää pidetään ruokatauko, jolloin voi halutessaan ruokailla läheisissä ravintoloissa/huoltoasemilla.


 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 20 €, muilta 25 €, kuunteluoppilailta 5 € (jäsenet 2 €). Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 11.10.2009 sähköpostitse osoitteella johanna.ruottinen(at)aktiivicolliet.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 13.10.2009 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1106.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta akuutteihin ongelmiin, vastauksia kysymyksiisi ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>