Kaikkiaan 15 aktiivista yhdistyksemme jäsentä on antanut palautetta Aktiivicolliet ry:n toiminnasta ensimmäisen toimintavuoden 2009 ajalta. Annetut palautteet ovat nähtävissä jäljempänä tällä sivulla.

Vuosikokouksessa 27.3.2010 arvottiin palautteen antaneiden kesken palkintona ollut 30 €:n arvoinen etuseteli Aktiivicolliet ry:n järjestämiin tapahtumiin. Toivotaan, että palkinnon saajalla on mahdollisuus hyödyntää palkinto!

Palkinnon voitti Marjut Sainio Nurmijärveltä. Marjutille on ilmoitettu voitosta myös henkilökohtaisesti. Lämpimät kiitokset kaikille palautteen antajille!
   
Annetut palautteet:
   
Mikäli et ole osallistunut Aktiivicolliet ry:n järjestämiin tapahtumiin, miksi et? (Onko tapahtumien luonne ollut mielestäsi väärä/ei ole herättänyt tarpeeksi kiinnostusta, vai onko syynä ollut välimatka, sopimaton ajankohta, hinta tai muu, mikä? Osallistuisitko, jos mainitsemasi syy poistuisi?):
   
-
-
-

-

-


-


-

-

-
-
-
 
Välimatka tai ajoitus huono. Sopivalla etäisyydellä kiinnostava tapahtuma kyllä vetäisi.
Liian pitkä välimatka. Jos tapahtumia olisi lähempänä, osallistuisin melko varmasti.
Kaikki tapahtumat ovat kiinnostaneet kovasti ja olisin ilman muuta osallistunut, mutta matkat ovat aina olleet niin pitkät, joten sen takia en ole osallistunut
En ole päässyt osallistumaan koulutuksiin välimatkojen ja oman ajokortittomuuden takia. Nyt kun kortti on hankittu, olisi tarkoitus osallistua aktiivisemmin :-)
Välimatka tai ajankohta on ollut esteenä, tai yleensä näiden yhdistelmä - lähelle ehtisi mutta kauemmas ehtii vain vapaapäivinä. Osallistuisin kyllä jos töiltäni pääsisin, toki viikonloppuisin tulee käytyä myös kokeissa silloin kun on vapaata. Ehkä joitain tapahtumia voisi järjestää arkisin?
Mielenkiintoisia aiheita, mutta aina on ollut päällekkäisyyksiä jo sovitun menon kanssa tai sitten on asia päässyt livahtamaan ohi silmien. Yhden kerran jouduin perumaan tuloni. Toivonmukaan jatkossa onnistuu paremmin. Ainakin tuo nyt sähköpostiin tullut tiedote on hyvä.
Erittäin hyviä ja mielenkiintoisia. Matka aina liian hankala ja pitkä tai ajankohta ei sopiva. Olisin osallistunut moneenkin ilman näitä syitä.
Kysymys on välimatkasta. Hankalaa autottomalle Turusta asti...Kyllä varmasti muuten. Voisiko pohtia vaihtoehtoisesti esim. pääkaupunkiseudulla tilaisuuksien järjestämistä, sinne pääsee helpommin kaikkialta ?
Tapahtumat ovat pääasiassa keskittyneet eteläisimpään Suomeen, jonne matka Pohjois-Savosta on liian pitkä - varsinkin yhden päivän koulutustilaisuuksiin. Lisäksi kilpailut yleensä sattuvat päällekkäin leiriviikonloppujen kanssa, joten eri tapahtumien välillä joutuu taiteilemaan ja yleensä välimatkan suuruus on ratkaiseva tekijä. Jos tapahtumia tulisi tänne pohjoisemmaksi (esim. Jyväskylä, Kuopio), niin olisi helpompi tulla. Eli lisää kytköksiä tänne Savoon, niin saadaan kurssitusta meille pohjoisen turrikoillekin :-)
Kiinnostusta olisi ollut, mutta vuorotyö haittaa vapaa-aikaa.
Tapahtumat ovat olleet melkein poikkeuksetta sellaisissa paikoissa etten ole päässyt. Olen usein yleisten kulkuneuvojen varassa.
   
Mikäli olet osallistunut, oletko ollut tyytyväinen tapahtumiin? (Mielipiteesi tapahtumien sisällöstä, järjestelyistä, hinnoista, toteuttamisesta, tiedottamisesta. Mitä olisi voitu tehdä paremmin/toisin ?):
   
-


 
Olen ollut tyytyväinen. Tarjonta on ollut monipuolista ja niissä tapahtumissa jossa olen ollut mukana, on ollut mukavasti osallistujia. Hintataso on ollut ok eikä järjestelyissä ole ollut huomauttamista. Tiedottaminen on ollut tehokasta kotisivuilla ja sähköpostilla. Ainoa mihin toivon muutosta on, että kymmenille ihmisille lähetettävät sähköpostit olisivat aina bcc:nä. Asiassa on ollut hieman eroavaisuuksia, joskus kaikki vastaanottajat näkyvät, joskus ei.
-
 
Olen osallistunut erilaisiin koulutustilaisuuksiin (muistaakseni kahteen) Olen ollut tyytyväinen, saanut virikkeitä koirani koulutukseen ym. Plussaa niistä.
-
 
Osallistuin vuosikokoukseen ja pikkujouluihin. Järjestelyt ja erityisesti pikkujoulujen ohjelma & tarjoilut tosi hyvin hoidettu, kiitos!
- Yhdistyksen alku on ollut varsin positiivinen. Tapahtumia on järjestetty aktiivisesti.
-


-


-
 
Tapahtumatarjontaa on ollut todella mukavasti ja laidasta laitaan. Sähköpostiin tuleva info on aina plussaa, että muistaa käydä katsomassa yhdistyksen sivuilta tulevia tapahtumia. Hinta ei ole minulle ratkaiseva tekijä, koska hyvä kouluttaja ja paikka maksaa.
Ei moittimista. Mukana olen ollut Koskensalon luennolla, harkkatottiksessa ja leirillä 2009. Tammikuussa 2010 Markus Kuuselan tottispäivässä. Maaritin yhteenvedot tapahtumista on ehdoton plussa! Paikalla olleenakin tuntuu että tapahtumasta saa vielä hieman enemmän irti kun lukee Maaritin tekstin.
Tapahtumat ovat olleet sisällöltään hyviä, mutta esim. luentotilaisuuksiin toivoisin tiedoksi myös arvioitua kestoa, niin osaisi paremmin varautua itse ajallisesti ja myös arvioida, voiko osallistua.
   
Millaista toimintaa ja tapahtumia toivoisit Aktiivicolliet ry:n järjestävän vuonna 2010 ?:
   
-

 
Pk-leirin! Myös Korrin viettiseminaari kuulostaa mielenkiintoiselta. Viime vuonna oli lajiintutustumispäiviä. Voisko nyt olla treenipäiviä joissa vetäjä olisi kutsuttu kuten tottispäivissäkin ja leireillä? Tulevaisuudessa ehkä omat haku/jälki kisat jos aikaa ja resursseja riittää.
- Samalla linjalla koulutustilaisuuksia "kouluttamisesta" leirejä yms.
-
 
Saalisviettikoulutusta. Tietoa ja käytännön oppia kuinka motivoida koiraa joka ei kiinnostu leluista? Kuinka oikeasti käyttää namipalkkausta motivoivasti eikä vain lahjontana. Koulutuksia joissa on selkeä tavoite ja etenevä teema pitkin vuotta.
-

-
-
-


-
-
-
-

-

-

-

-
Koulutuksia edelleen ja matkaahan en lyhyemmäksi saa, joten toivon, että saan lähdettyä itse liikkeelle, vaikka matkat ovatkin pitkiä!
Pk lajeihin tutustumispäiviä, tottelevaisuuskoulutuspäiviä, luentoja.
Koulutuspainotteista: maasto- ja tottistreenejä, möllikokeita tms.
Eri lajeihin tutustumista, kuten viime vuonna. Myös harjoitusrinkien perustamista esim. tottelevaisuus / pk-laji. Voisi olla vaikka joku kerholainen vuoroittain ohjaamassa ja paikkakin voisi vaihdella jonkin verran, mutta aluettain esim. etelä-suomi, keski-suomi jne. Tässä voisi olla yhteistyötä myös collieyhdistyksen alueosastojen lajivastaavien kanssa?
Toko-treenejä vasta-alkajille, toko-harjoituskokeita. Olisiko mahdollista saada jalostustarkastusta...
Käytännön koulutuksia ympäri Suomen. Luennot ovat mukavia mutta eniten hyötyä tulee tietysti käytännössä.
Nykyinen linja hyvä. Ehkä vähemmän osaaville koirakoille jotain enemmän ?
Olisiko mahdollista järjestää viikonlopun mittaisia leirejä, kuten agi? Tottiskoulutukset ovat aina tarpeellisia ja niitä kannattaa sisällyttää vuosittaiseen toimintaan ehdottomasti.
Tapahtumakalenteri näyttää 2010 mukavan monipuoliselta. Harkkatottiksesta oli suuresti hyötyä joten sellainen olisi mukava tällekin vuodelle...
Minusta tapahtumakalenteri tälle vuodelle näyttää ihan hyvältä. Kiva, että lajien tutustumispäivä järjestetään uudelleen, koska en viime vuonna voinut osallistua kuin yhteen.
Juuri katsoin tapahtumalistaa ja näyttää mielenkiintoiselta kunhan vaan työvuorot sopisivat kohdalleen. Geeniperimä ja luonne-koulutettavuus kiinnostavat kovasti edelleen.
Koulutuksia ihan aloittelijoille.
   
Mitä mieltä olet Aktiivicolliet ry:n nettisivujen sisällöstä? Mitä muutoksia tai lisäyksiä toivoisit sivuille ja tiedottamiseen? :
   
-

-
-


-
-
-
-
--
-


-
-


-
-
-
Hienot ja selkeät. Ainutlaatuisia ovat tapahtumakuvaukset, hienosti kirjoitettuja ja kuvitettuja ja antaa ulospäin näykvyyttä aktiivisesti toimivasta yhdistyksestä.
Ok mielestäni. Paitsi tietenkin ne rottishovin kuvat...
Valikot osin aika hankalat, mutta kyllä tiedon löytää jos etsii. Jäsensivulle toivoisin lisätietoa, esim. minne ilmoittaa osoitteenmuutokset, muutokset, eropyynnöt tms (mahdollisesti jopa lomake osoitteenmuutosta varten). Myös jäsenmaksuista tietoa selkeämmin, milloin seuraava vuosi maksetaan.
Sivut ovat miellyttävät ja asiapitoiset. Toivoisin kuitenkin, että esim PK-tulokset päivitettäisiin nopeammin (esim nyt pk-tulostietokanta kertoo, että vuodella 2009 on kaksi koekäyntiä), jos tietokanta sivuilta löytyy. Tai että siellä olisi ainakin päivämäärä, jolloin tietokanta on viimeeksi päivitetty tai palveluskoiralehden numero, jonka tulokset on viimeeksi sinne lisätty. Koska jos tarkoitus on myös nostaa rodun profiilia pk-koirana, niin näyttäisihän tuo paremmalta, jos sieltä löytyisi hieman useampi koekäynti, kun niitä kuitenkin on enemmän kuin kaksi...
Sisällöstä ei mitään negatiivista sanottavaa.
Sivut on hyvät
Olleiden tapahtumien kooste on todella hyvä. Keskustelufoorumilla voisi olla myös vapaata keskustelua tulevista tapahtumista.
Ajanmukaiset, miellyttävät silmälle, helppokäyttöiset, selkeät, mielenkiintoista ja asiallista sisällöltään, päivitetään hyvin (tarpeeksi usein). Erinomaisia linkkejä, joita tuskin muuten löytäisin. Erinomaista, että pääsee lukemaan hyvin kirjoitetut tiivistelmät luennoista ja muista, kun itse ei pääse osallistumaan. Hyvä, että sivuilla muuta kuin näyttelyasiaa. Jalostustarkastuksesta ja luonnetestistä lisää tietoa vasta-alkajalle.
Sivut on helppolukuiset, selkeät ja helposti löydettävissä.
Perusta on hyvä. Ehkä kuitenkin näin pienelle porukalle vaikea rakentaa enempää tai mitä vastaavaa hyötyä siitä olisi ? Jotain tietysti pitäisi tehdä jalostuskoira-listalle, on paljon koiria joita sinne voisi ilmoittaa, mutta onkohan kynnys liian korkea (asenteellisesti, teknisesti ei ole tullut testattua:)
Sivut ovat nyt jo mielestäni selkeät ja niiltä löytyy tarvittava tieto.
Sivut ovat ulkoasultaan selkeät ja toimivat. Töissä IE7-selaimella jostain syystä myös vaakatason sivuttaispalkki tulee esiin ja sitä täytyy siirrellä, kotona FF eikä ongelmaa. Toisinaan sivut latautuvat hieman hitaasti kotona hitaammalla yhteydellä, mutta siihen ei taida sivujen tekijällä olla vaikutusvaltaa ;-)
Ok, en osaa sanoa muutos/lisäsyehdotuksia.
Sivut ovat mielestäni oikein hyvät! Luonnetestivideot ovat hyvä lisä tulosten ohella!
hyvät sivut
   
Vapaamuotoinen palautteesi liittyen Aktiivicolliet ry:n toimintaan:
   
-


-

-


-
-

-
-

-
-
Aktiivicollieille ja sen järjestämälle toiminnalle on selkeä sosiaalinen tilaus collieväestön keskuudessa. Collien uskottavuutta pk-kentillä tulee nostaa ja tähän tarvitaan niitä koekäyntejä ja näkyvyyttä. Aktiivicolliet voivat edesauttaa tätä juurikin järjestämällä koulutuksia, jakamalla tietoa ja nostattamalla me-henkeä.
Olen ollut ihan tyytyväinen, minun tarpeisiini sopivia. Olipas positiivista palautetta, ihan tyytyväinen kuitenkin kovasti olen. Hakuryhmässä voisin vierailla nyt kun oma ryhmäni hajosi...
Minusta toiminta on ollut hyvää ja toivon, että collietkin alkaisivat olemaan yksi vaihtoehto, kun haetaan kisakoiraa, tämä toiminta varmasti asiaa edesauttaa! Tapahtumakertomusten kirjoittaminen on myös todella kiva tapa joka toivottavasti jatkuu tänäkin vuonna! Kiitos järjestäjille, kun olette aktiivisia!
Tsemppiä aktiiveille!
Pitäisi pohtia miten nk. omaehtoisia rivitaapertajia (kuten minä) saisi mukaan toimintaan enemmän :-) SCY:n Turun alaosastossa on meillä hiukan innostusta, voisiko tehdä yhteistyötä, ei liene kiellettyä ;)
Aktiivicolliet on kiva yhdistys ja ajaa aiheellista asiaa käyttöominaisuuksien säilyttämiseksi. Hyvää jatkoa vuodelle 2010!
Harrastustoiminnan täytyy pysyä mukavana ja rentona vapaaehtoisharrastuksena. Aktiivinen tapahtumajärjestely on kuluttavaa, muistakaa jakaa vastuuta ja pitää välillä vapaata.
Hienoa, että tällainen seura on perustettu!
Olen oikein tyytyväinen toimintaan kaikin puolin! KIITOS!
   
 

* * *